2 april 2021

HHL magazine editie 8

Jaaaaaa het april nummer (HHL magazine editie 8) komt er alweer aan en het is zo geweldig mooi geworden! Deze 8e editie van Happy Handmade Living magazine is voor de interieurliefhebbers! Zo laten we hier zien hoe je een Boho vloerkleed maakt. Delen we meerdere toffe DIY’s met klei. Verder haken we de liefste luipaardknuffel een heerlijk vest en nog veel meer!

Het blijft ontzettend bijzonder om een magazine te maken, ook is dit nu al de 8e editie van HHL. Deze editie is heerlijk fris en fruitig voor het voorjaar. Er staan prachtige DIY’s in met natuurlijke materialen. Veel toffe haakpatronen die je in huis wilt hebben. Of toffe fashion items om te dragen. We dromen weg bij een stedentrip naar Parijs met reislogger Kiki Multem. Want als het straks weer kan, kunnen we natuurlijk niet wachten om nieuwe plekken te gaan ontdekken.

We kijken binnen in de meest mooie interieurs met een natuurlijke basis. Er is zoveel licht en ruimte in deze interieurs, heerlijk om eens binnen te kunnen kijken. Happy Handmade Living is een sfeervol en eigentijds magazine voor creatieve mensen met liefde voor accessoires, mode, en interieur. Het magazine staat boordevol inspiratie en ideeën zoals diy projecten, patronen, recepten, en nog veel meer. Bestel jouw exemplaar van HHL magazine editie 8 nu zonder verzendkosten en ontvang hem rond 13 april in je brievenbus!

Ik wil bestellen!

Liefs Lies

Eén reactie op “HHL magazine editie 8”

  1. Linda schreef:

    Blad net binnen…het ziet er weer tof uit!
    Xx Lin – hipenhandgemaaktbylim

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving