3 juni 2022

Een foto voor aan de muur

Het inrichten van een huis is al leuk genoeg mede doordat er veel mogelijkheden zijn, daarom kun je sommige dingen over het hoofd zien. Een van die dingen is een foto op de muur maar niet zomaar een foto. Ben je benieuwd over wat voor foto we het hebben? Lees dan dit bericht waarin het toegelicht wordt. 

Behang op de muur 

Wanneer je de behangtrends 2022 voor inspiratie opzoekt kom je het waarschijnlijk wel tegen, namelijk fotobehang welke er in verschillende vormen te krijgen is. Je kunt natuurlijk ook een schilderij aan de muur hangen, maar met fotobehang ga je echt met de tijd mee. Het voordeel van fotobehang is dat je het op dezelfde manier op plakt als normaal behang. Waardoor het ook gemakkelijk te plaatsen is. Dit houdt dus ook in dat er geen gaten in de muur hoeven worden geboord, om bijvoorbeeld een schilderij of een fotolijst op te hangen. Daarnaast biedt fotobehang ook heel veel mogelijkheden. 

Foto aan de wand

Verschillende vormen fotobehang  

Bij het nemen van fotobehang kun je ervoor kiezen om een foto te nemen, welke net zo groot is als de muur waar het fotobehang op moet komen. Het kan een heel leuk effect geven maar voor sommige ook snel te druk worden. In dat geval kun je ook een kleinere foto nemen, welke je maar op een deel van de muur plaatst. De rest van de muur kun je dan afwerken met normaal behang, maar je kunt ook eerst de muur schilderen voordat de foto erop komt. Maar wanneer je geen rechthoekige afbeelding op de muur wilt hebben, kun je ook voor een ronde foto op fotobehang kiezen. 

Foto aan de wand

De mogelijkheden van fotobehang

Naast dat het fijn is dat fotobehang in meerdere maten te krijgen is, wil je natuurlijk wel de juiste afbeelding hebben op het fotobehang. Gelukkig kun je kiezen uit heel veel verschillende foto’s van hoge kwaliteit, welke vooraf aangeboden worden voor op het behang. Maar om het fotobehang nog persoonlijker te maken, kun je er zelfs voor kiezen om een eigen foto op het behang te laten printen. Zo weet je zeker dat de juiste foto ertussen zit, voor op jouw muur. En op deze manier is fotobehang ook echt als vervanger te gebruiken, voor bijvoorbeeld een schilderij of een fotolijst. Aangezien beroemde schilderijen ook te verkrijgen zijn op fotobehang, maar zo dus ook je eigen gemaakte foto’s.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving