29 juli 2022

Te gekke handmade placemats

te gekke handmade placemats

Ik heb me toch weer een bijzonder gave webshop ontdekt. Artecobr.com verkoopt de meest prachtige aankleding voor je tafelsetting. Denk aan placemats, tafelkleden, servetringen etc. En allemaal handgemaakt met natuurlijke materialen in Brazilië. Ik was meteen betovert door de te gekke handmade placemats. Een absolute aanwinst voor je interieur!

De eigenaresse van Art Eco werkt samen met Braziliaanse communities die deze prachtige items met de hand maken. Ze werken met natuurlijke vezels die door de zon gedroogd worden waarna ermee gehaakt of geknoopt wordt. Voor het verven van de materialen worden de kleurpigmenten van groenten en planten gebruikt. Er zit enorm veel aandacht en werk in deze prachtige unieke accessoires. Ik bedoel kijk die te gekke handmade groene placemats.

Het fijn gehaakte tafelkleed op de foto is werkelijk een showstopper! Niet eerder zag ik zulk bijzonder haakwerk. Je kunt dit ronde kleed ook heel goed op een rechthoekige tafel gebruiken als eye-catcher. De schattige schildpad servetringen zijn toch te cute. Ze geven meteen zoveel sfeer aan een zomerse tafelsetting. Maar ook de bloemen en walvis servetringen vind ik te gek.

Jouw gasten weten niet wat ze zien als je de tafel aankleedt met de bijzondere en unieke accessoires van ArtEco. Bovenstaande placemats gemaakt van riet vind ik ook echt geweldig mooi. Ze hebben een natuurlijk chique uitstraling en geven de tafel meteen een extra dimensie. Ik gebruikte ze nu in combinatie met een tafelkleed maar dat is natuurlijk niet nodig. Ook los zijn deze placemats een lust voor het oog.

Ik kan hier zo van genieten, een gezellig gedekte tafel en een lange zomeravond! Mocht je vragen hebben over waar het servies vandaan komt, laat dan even een reactie achter. Er zijn nog veel meer toffe servetringen en placemats te verkrijgen in de webshop dus neem zeker even een kijkje! Deze shop staat garant voor uren tafelplezier.

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving