2 december 2022

Gezellige kerst met Xenos

Xenos heeft echt alles in huis voor een gezellige kerstmis. Ik koos voor prachtig groen servies en een heerlijke tulband die je zelf bakt met de silicone bakvorm (23cm). Ik laat je in dit bericht zien hoe je zelf een gezellige kerst met Xenos creëert.

Om te beginnen wil je natuurlijk leuk servies op tafel hebben, nou daar is genoeg keus in! Voor mijzelf geld dat ik dit niet alleen tijdens de feestdagen leuk vind, maar gewoon voor het hele jaar door. Daarom vind ik dit groene servies (Yara) ook echt prachtig! Je kunt het met kerst extra feestelijk maken door het te combineren met goudtinten. Wat dacht je van die te gekke gouden onderborden die ik gebruikte. Love it!

Ik gebruik daar het mooie gouden bestek van Amefa voor. Ik ben daar zo ontzettend blij mee en het blijft ook gewoon mooi in de vaatwasser en dat is me eerder nog niet gelukt :). Ook de prachtige wijnglazen en kandelaars geven een feestelijke en warme sfeer aan de tafelsetting. 

Om de tafel ook een persoonlijke touch te geven, borduurde ik de stoffen servetten met borduurgaren. Het metallic garen is daar perfect voor. Kies voor kleine sterren, de naam van de genodigden of gewoon een leuke kleine kerstboom/tak. 

Voeg nog wat vers kerstgroen toe (maak daar bijvoorbeeld een servetring mee) en je bent klaar voor de gezellige dagen. De leuke bamboe etagère maakt het gemakkelijk om ook de lekkernijen feestelijk op te dienen. Bak een heerlijke tulband cake en mooie kerstkoekjes en je hebt meteen een spektakelstuk op tafel staan. 

De tulband cake versier je gemakkelijk met papieren sterren die je vouwt en op ijsstokjes plakt. Maak ze in verschillende grootte en steek ze in de cake. Dit is ook heel leuk voor verjaardagen en andere feestdagen natuurlijk. Wel even verwijderen voordat je ervan gaat proeven natuurlijk :) 

Staat toch helemaal gezellig! Ga jij ook een gezellige kerst met behulp van Xenos maken? Deel het eindresultaat dan met ons, dat vinden we supertof om te zien! #happyhandmadeliving.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving