fbpx


HHL Magazine

Wil jij een abonnement op Happy Handmade Living magazine afsluiten? HHL magazine staat boordevol DIY projecten, patronen, recepten, mode en interieur. Met aandacht voor de nieuwste trends en technieken. Zo creëer je je eigen unieke stijl en ontdek je je creatieve talenten. De drijvende kracht achter Happy Handmade Living magazine is de craft en interieur blogger en instagrammer Lisanne Multem.

Het is weer voorjaar! Heb jij ook zoveel zin om lekker aan de slag te gaan met nieuwe creatieve projecten voor in huis? Dan heb je geluk: Ontvang nu een hoge korting op een abonnement Happy Handmade Living.

Ontvang 4 nummers voor slechts €19,95, dat is 37% korting. Gun jezelf een jaar lang plezier met Happy Handmade Living en ontvang het nieuwe nummer als eerste in de brievenbus.

BESTEL HIER!

Cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Wil je een HHL magazine abonnement voor jezelf afsluiten? Dat kan natuurlijk ook. Dat abonnement is tot wederopzegging, opzeggen is eenvoudig en kan per maand.

Liever eerst een losse editie bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Alle eerder verschenen edities zijn ook gewoon los te verkrijgen in de Vipwinkel. Dus ook als je een eerdere uitgave hebt gemist kun je deze nog bemachtigen.

BESTEL HIER!

Heb je vragen over je abonnement? Neem dan contact op met Vipmedia via Mail naar: abo.happyhandmade@vipmedia.nl