fbpx


Magazine

Happy Handmade Living is een magazine boordevol DIY projecten, patronen, recepten, mode en interieur. Met aandacht voor de nieuwste trends en technieken. Zo creëer je je eigen unieke stijl en ontdek je je creatieve talenten. De drijvende kracht achter Happy Handmade Living magazine is de craft en interieur blogger en instagrammer Lisanne Multem.

Wil jij een abonnement zonder cadeau maar met een hele scherpe prijs? Dan hebben we ook een hele toffe deal voor je! Ontvang met deze speciale herfstaanbieding nu 4 exemplaren voor maar €19,95!

BESTEL HIER!

Voor 4 nummers Happy Handmade Living magazine betaal je €23,50 en voor het boek Happy Handmade Fashion slechts €6, samen dus € 29,50. Je bijdrage in de verzendkosten van het boek bedraagt €3,65. 

BESTEL HIER!

Cadeau-abonnementen stoppen automatisch. Wil je een abonnement voor jezelf afsluiten? Dat kan ook. Dat abonnement is tot wederopzegging, opzeggen is eenvoudig en kan per maand.

Liever eerst een losse editie bestellen? Dat kan natuurlijk ook!

BESTEL HIER!

Heb je vragen over je abonnement? Neem dan contact op met Vipmedia via Mail naar: abo.happyhandmade@vipmedia.nl of bellen naar: 076-850 70 12