fbpx


Over Lisanne Multem

Hi!

Welkom op mijn site en leuk dat je meer over Happy Handmade Living… te weten wilt komen. Ik ben Lisanne Multem en ik ben dol op het stylen en zelf maken van woon-accessoires. Ik ben al zo lang ik me kan herinneren bezig met interieur-styling. Er gaat geen maand voorbij zonder dat er iets verandert in ons huis. Daarover vind je meer informatie hier op mijn blog.

Vanaf het moment dat ik overal grof gebreide plaids en kussens in de winkels zag liggen, dacht ik, zou ik dat zelf niet kunnen maken. Toen ben ik me gaan verdiepen in de verschillende technieken. Het is zo gaaf om zelf mooie en unieke dingen te kunnen maken en deze te combineren met prachtige items uit de winkel. Ik combineer craft met mooie bestaande accessoires en zo krijg je een geheel eigen stijl. De combinatie van natuurlijke materialen met wol, stof en hout zal me nooit gaan vervelen! Via mijn website en social media kanalen wil ik nog meer mensen inspireren en enthousiast maken voor een uniek en eigen interieur en craft…

Ik deel hier mijn liefde voor mooie accessoires, materialen, creatieve-interieurboeken, DIY projecten, magazines en de styling in mijn huis. Daarnaast vind je hier veel zelf ontworpen werkbeschrijvingen, tutorial video’s, tips en inspiratie om zelf aan de slag te gaan..! Ben je op zoek naar inspiratie voor in de kast? Ik heb twee creatieve interieurboeken gemaakt en een eigen Craft & Interieur magazine uitgegeven. Ik verkoop ze in de webshop onder de titels: Haak je Happy, Handmade Living Magazine en Happy Living.

Have Fun!

Liefs Lisanne

PS: Je kunt me ook volgen via Facebook, Pinterest en Instagram.

Sociale media

Samenwerken

Wil je samenwerken? Hartstikke leuk! Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en mooie producten.

Ik kan je helpen om je merk te versterken via mijn website. Je kunt me bijvoorbeeld inhuren als (live)blogger of benaderen over het schrijven van een bericht/review over een bepaald product/evenement. Maar er is nog veel meer mogelijk, dus neem gerust contact op via: info@happyhandmadeliving.nl!