14 februari 2014

Happy Valentine~!!!

Ja ja, het is Valentijn! En het is natuurlijk allemaal heel commercieel en kadootjes vind ik ook niet nodig, maar mijn lief ik gaan wel ieder jaar uit eten. De dagen gaan vaak al zo snel voorbij en dat is dit even zo’n moment dat je bij dingen stil staat. Daarnaast heb ik een zwak voor hartjes, gehaakte hartjes, papieren hartjes, gebreide hartjes, chocolade hartjes ;-) etc etc,…

De mini Valentijnshartjes zijn super snel gehaakt! Kijk hier voor het patroon.

Deze love letter garland koop je bij Hema, bestaat uit 127 letters en hartjes. Super leuk voor deze dag!

Owja, na Valentijnsdag is het natuurlijk niet meteen klaar met die hartjes. Op naar een heel liefdevol 2014 zou ik zeggen! En een fijn weekend alvast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving