fbpx


DIY–>cadeautjes van kaarsen maken..!

Een hele simpele maar wel stijlvolle DIY vandaag hier op mijn blog. Ik vind het leuk om met restjes leer aan de slag te gaan en omdat ik heel erg hou van interieur styling en het veranderen van de woonkamer zit ik wel eens te speuren op de VT wonen site ) Daar vond ik deze leuke DIY met kaarsen. Het is natuurlijk zo simpel als wat, maar daardoor niet minder leuk! De kaarsen zijn met leren stukken meteen veel stoerder en je maakt in een handomdraai een uniek klein cadeautje… Wil je ook graag stoere kaarsen maken, kijk HIER voor meer info en ga aan de slag om je eigen unieke woonaccessoires te maken! Het is een heerlijk snel projectje, om op een koude middag te maken. En dan natuurlijk s’avonds lekker de kaarsjes aan :) Ik ga zo richting Zaltbommel voor de opnames van Koffie en Wol…whuauaa zo spannend vind ik dat! Wish me luck! Fijne maandag, x Lisanne  

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  Tineke

  |

  Ik wens je succes Lisanne , ik zou ook zenuwachtig zijn . Maar ik weet zeker dat je het heel leuk gaat doen bij koffie en wol . Jij hebt zoveel flair , dat gaat goed komen . Ben benieuwd naar de uitzending !

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   BLOOS!! Dank Tineke, ik vind mezelf altijd heel onhandig met dit soort dingen hahaha. Ik ben ook heel benieuwd naar hoe het eruit gaat zien. Geloof dat het 15 april wordt uitgezonden! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Suc6!
  Komt vast goed☺………je kan het!

  Gezellige dag toegewenst.
  Het zonnetje werkt al mee☺.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik stond op met sneeuw, maar idd gelukkig al snel daarna kwam de zon! :) Het ging goed hahaha maar was wel weer heel spannend! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Ben benieuwd hoe het is gegaan met de opnames voor Koffie en Wol ;)
  Maar, ik denk dat dat wel goed gekomen is.
  Erg leuk om binnenkort weer nieuwe uitzendingen te bekijken op de blog bij Wolplein.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, ik ben ook zo benieuwd, ik denk dat het goed ging, maar ja, vorige x zat ik ook in de bloopers hahahaha We gaan het meemaken! Het was in ieder geval heel gezellig :)

   Reply

Laat een reactie achter