fbpx


Boeklancering party..!!

Wow..!!! Het zit er op…het boek ligt in de winkels en het feest van afgelopen zaterdag, waar ik maanden naartoe leefde zit erop! En wat was het gaaf, ik had niet meer kunnen wensen :) Het was een heerlijke middag met lieve mensen en mooie spullen. Hieronder zie je een collage van de middag met foto’s van anderen ertussen want ik had zelf geen tijd om foto’s te maken hihi. Uiteraard waren er heeeel veel boeken en de gehaakte items uit het boek. Het was zo leuk om ze uit te stallen en eindelijk te kunnen laten zien aan iedereen die er was! Maar er was ook een hele toffe mini pop-up market met prachtige spullen die mijn favoriet zijn. Er werd de hele middag lekker geshopt, zowel bij de kraampjes als bij Echtstudio en het was heerlijk om te zien. Daarnaast zaten er (zelfs op de grond :) mensen te haken aan de workshop tafel om zo meteen de DMC Natura XL te kunnen proberen. Het is een prachtig garen en voorbij dat garen heb ik speciaal een extra patroon gemaakt dat in de goodiebag zat. Ook ontvang je dat patroon wanneer je het boek in mijn shop aankoopt. Ik heb al vele wandhangers voorbij zien komen en het is zo gaaf om al die enthousiaste haaksters bezig te zien. Klik HIER als je het ook wil zien. Ook schreven een aantal blogsters al een bericht over afgelopen zaterdag. Bijv. Marianne van Marrose, Eline Pellinkhof, Liza van Confetti Lab, Caroline van CutiePie Designs en Haakhelden met maar liefst een opgenomen interview en jemig wat was dat eng!! haha maar :) zo ontzettend leuk om te lezen en te horen!!!! Even op de foto met Miriam Catshoek hihi, zij heeft de hele dag meegeholpen met organiseren en we hebben de grootste lol gehad. De hele dag kreeg ik hulp van super lieve mensen en ook voor het feest kreeg ik hulp uit alle hoeken. Dat was ook heerlijk om mee te maken en zorgde voor een spectaculair feest :) Zonder alle hulp had ik het niet kunnen doen en ik wil dan ook iedereen heel erg bedanken! En dan iedereen die langs kwam om het boek te bewonderen..het was werkelijk geweldig. Mensen kwamen uit Brabant, Limburg, Zwolle en ga zo maar door…zo ontzettend gaaf om jullie allemaal te zien en te ontmoeten. Mijn lieve mams liet deze speciale Haak je happy chocolaatjes maken..! Hoe cool is dat :) Ze zien er natuurlijk helemaal te gek uit maar smaakte ook nog heerlijk…en ondanks dat er een heleboel waren zijn ze op deze op de foto na allemaal opgegeten haha. En dan is er nu natuurlijk ook een echte Haak je happy ansichtkaart, die ontbrak nog in de collectie en kan ik nu eindelijk met jullie delen. Ook die ontvang je bij het boek als je het in mijn shop besteld :) Owja en als je afgelopen zaterdag aanwezig was, herken je deze kaartjes meteen! Er was namelijk ook nog een schaapjes win-actie en er is iemand die het exacte aantal heeft geraden!! Marinda heeft het toffe garenpakket t.w.v. 75€ gewonnen en het juiste aantal schaapjes in de pot was maar liefst 203. Ik heb zelf erg genoten van deze win-actie alleen al omdat de antwoordkaartjes zo mooi zijn hihi, ontworpen door mijn zus uiteraard. En dan de cadeaus..! WOW…niet normaal toch. Ik zit er al dagen naar te kijken en ik raak maar niet uitgekeken. Werkelijk de meest prachtige cadeaus, lieve kaarten en berichtjes heb ik gekregen. Ik kan er niet over uit, dat ik zoveel lieve en leuke mensen in mijn leven heb :) Ik voel me een heel rijk mens! En sinds afgelopen zaterdag heeft ook kikkerprins een vriendin :) daar later meer over..het is zo’n schatje!! Ik hoop dat ik jullie zo een idee van de middag heb gegeven, het was voor mij een droom die uit kwam en ik kan er nog maanden van nagenieten! Maak er een mooie donderdag van ondanks het weer, Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (17)

 • Avatar

  Carolien

  |

  Wauw, dat zag er geweldig leuk/gezellig uit. :-) Ik kon er spijtig genoeg niet bij zijn, maar ik heb via verschillende blogs toch stiekem een beetje kunnen meegenieten.

  Geniet nog lekker na van je geweldig feestje en de leuke cadeautjes die je kreeg. :-)
  Carolien

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   ja het was echt genieten!! Fijn dat je toch hebt kunnen meegenieten :) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  Hihihi, wat een heerlijk stuiterverhaal. Maar het was ook echt erg leuk. Ik heb nu een paar keer door je boek gebladerd en ook dat is erg leuk :-) Er staat inderdaad genoeg in dat helemaal alleen in de kinderkamer past. En leuke styling! Ik zou er bijna nog 1 kopen :-D

  Ik heb de titel voor je volgende boek al (jij zelf ook, denk ik) maar die ga ik hier niet neerzetten, want dan gaat er iemand anders mee aan de haal. Ik vraag natuurlijk wel provisie ;-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahahahahahah nu ben ik wel heel nieuwsgierig hahahahaha Het was gezellig he Ien!

   Reply

 • Avatar

  Jeanette

  |

  Het ziet er uit als een geweldige middag, en dat was het ook zo te lezen. Heb je boek eergisteren ontvangen, mooi gemaakt. Er gaat vast van alles uit geproduceerd worden. dank je wel.
  Jij ook een fijne donderdag!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dankjewel! Het was idd echt een geweldige middag! Veel haakplezier met het boek!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Veronique

  |

  O, wat een spijt!! Dat ik het gemist heb :(
  Volgende keer ben ik er zeker bij, dus ik blijf je op de voet volgen en geniet mee van jouw vrolijke verhalen.

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Het was een geweldige middag! Je hebt het heel goed omschreven in je blogbericht. Het was allemaal zo goed georganiseerd, met dank aan alle lieve mensen die je geholpen hebben en natuurlijk ook echt studio. Het was voor mij dik en dubbel de moeite waard om het hele eind te rijden en ik weet zeker dat ik dat vaker ga doen. Ik vond het ook ontzettend leuk om allemaal creatieve mensen te ontmoeten, wat een heerlijke sfeer zeg!!!
  Geniet maar lekker na van al het moois en ik weet zeker dat er nog veel meer moois aan zit te komen.

  Liefs, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Caroline

   |

   Jammer dat ik er niet bij kon zijn!!
   Wat ziet dát er gezellig uit zeg!
   Je hebt eer van je werk hoor.
   Je mag trots zijn op jezelf☺.

   Teer maar lekker na op dit alles!

   Hele gezellige dag toegewenst.

   Lieve groet, Caroline.

   Reply

 • Avatar

  Rina

  |

  Hoi Lisanne,

  wat ziet dat er allemaal gezellig uit zeg!. Uit de foto’s en verslag kan ik zien en opmerken dat het een sprankelende dag is geweest, vol ontmoetingen en ideeën. Zo leuk!. Lekker nagenieten nu en óp naar het volgende project…ik hoop dat ik dan een keer erbij kan zijn, doe ik mijn best voor.
  Groetjes

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, ik hoop het ook, Het was echt genieten :)

   Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wat was het een leuke dag. En ben zo blij voor je dat je boek zo goed loopt. Hard voor gewerkt en superverdiend. Maar …uh wat lees ik nu Kikkerprins een vriendinnetje? Oh nee….hihi mijn droom valt in duigen.
  Op maar een volgende ontmoeting ! Lieve groet, Linda @hipenhandgemaaktbylin

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Wat een heerlijk verslag van een supertoffe dag!! Je boek is waanzinnig mooi, leuk en inspirerend! Ik heb van begin tot het eind genoten van al die gezelligheid .. dikke kus XMir
  En wat heb je een leuke familie en D. ??

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  dat ziet er idd een heerlijk feest uit!! heel erg gefeliciteerd met de lancering van je boek, ik duim dat het een groot succes wordt! als ik ooit nog eens terug aan het haken ga, weet ik het zeker te vinden :-)

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Wat een feest! Leuk om zo jou ervaring terug te lezen. Hoe gaaf als mensen van heinde en verre komen voor jou werk. Ik hoop dat je nog heel lang na mag genieten van deze dag.

  Groet, Marieke van Leeuwen (Miepenzo)

  Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Het was te gek gezellig!
  Fijn weekend!
  X

  Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Oh wouw wat ziet dat er tof uit. Zeer geslaagd zo te zien.

  Reply

Laat een reactie achter