fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
3 december 2016

Wandhanger maken (Imakin)

Ik ben dol op het zelfmalen van mooie spullen :) maar je moet natuurlijk wel steeds iets kunnen verzinnen. N0u daarbij kan Imakin je heel goed helpen.

Ik ben dol op het zelfmalen van mooie spullen :) maar je moet natuurlijk wel steeds iets kunnen verzinnen. N0u daarbij kan Imakin je heel goed helpen. Want daar vind je shop vol met mooie DIY pakketten, en kun je uitleven met de meest prachtige materialen in hun shop.

Ik scoorde daar een super leuk DIY pakket om een wollen wandhanger te maken! En dat staat garant voor een paar heerlijke uren freubelplezier. En dat is met dit koude weer alles wat je nodig hebt toch!

Zelfs de restjes zijn mooi van dit project. Je hebt niet zo heel veel verschillende spullen nodig voor dit project en dat vind ik altijd erg fijn. Het is een overzichtelijk project en dan hoef je ook niet zoveel op te ruimen :-)

Ik maakte de wandhanger eigen door er eucalyptus bij te gebruiken (zelf toegevoegd), leuk voor de aanstaande feestdagen dacht ik. En het ruikt zo lekker in huis. Eucalyptus kun je er het best zo vers mogelijk omheen buigen maar daarna kun je er wel weken plezier van hebben omdat het zo mooi indroogt.

In de werkbeschrijving van Imakin staat uitgelegd hoe je precies te werk kunt gaan. Maar het is uiteraard ook erg leuk om er net even iets anders van te maken. Het is een heerlijk project om even je hoofd bij leeg te maken.

Ik zette het eucalyptus vast met binddraad dat ik nog had liggen van een vorige krans, het is heel dun draad dat je makkelijk kunt wikkelen dus ideaal om takken vast te zetten. Neem gerust even een kijkje op de Imakin site want je vindt er echt vele prachtige DIY pakketten. Het pakket van de wanhanger vind je HIER.

Ik wens je heel veel freubelplezier dit weekend!

Liefs Lisanne

2 reacties op “Wandhanger maken (Imakin)”

  1. Wat een leuke wandhanger, echt een eyecatcher! Ik ga ook eens snuffelen, dank je wel voor de tip.

  2. Verie schreef:

    Wat een super leuke en mooie hanger, Lisanne! Ik ga zo lekker snuffelen op die site! Fijn weekend!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving