fbpx


DIY met Fimo klei

Een paar maanden geleden werd ik uitgenodigd voor het Staedtler FIMO-Christmas-DIY event in Rotterdam, helaas viel het op een werkdag en kon ik helaas niet aanwezig zijn (hopelijk een volgende x wel). Want ik weet inmiddels dat je te gekke dingen kunt maken met deze klei. Ondanks dat ik niet kon kreeg ik wel een heel leuk pakketje opgestuurd met een aantal pakjes FIMO en een mooie mal. Dat ik dol ben op DIYen en het uitproberen van nieuwe materialen en technieken weet natuurlijk iedereen ;) Dus ik dacht kom maar op met die FIMO! Nu heb ik totaal geen ervaring met FIMO dus ik moest wel even nadenken en zoeken naar een idee haha. Totdat ik op Pinterest een aantal toffe strakke sleutelhangers tegenkwam, toen dacht ik daar kan ik mijn eigen HAPPY variant van maken :) Met leuke teksten of je initialen bijvoorbeeld. Met behulp van wat saté prikkers , sleutelhanger ringen en letterstempels ben je al een heel eind op weg. Ook gebruikte ik een deegroller om de FIMO mooi plat te rollen en een tangetje om de ringen aan de FIMO hanger te bevestigen. Je mengt eerst de kleuren FIMO die je mooi vindt bij elkaar en rolt daar dan een mooie platte plak van. Zo krijg je een leuk marmer effect. Druk vervolgens een rondje uit de plak. In de hanger stempel je teksten met de stempels of je maakt er een mooie ster in met zo’n toffe FIMO mal. Prik met de saté prikkers gaatjes rondom de hanger of rondom de gestempelde tekst. Vergeet ook niet een wat groter gaatje te maken voor de sleutelhanger bovenin je hanger. Als je hanger klaar is bak je hem af in de over en klaar ben je! Maak de sleutelhanger ring eraan vast met behulp van je tangetje zodat je hem aan je sleutelbos kunt hangen. Meer inspiratie voor DIY projecten met FIMO vind je HIER. En ik geef hier ook een leuk FIMO pakketje weg :) Je ziet het hierboven op de foto, 4 kleuren FIMO de sterrenmal en wat sleutelhanger ringen. Wil jij ook graag aan de slag met FIMO? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en misschien hoor je volgende week dinsdag wel dat jij hebt gewonnen! Liefs Lisanne (dit bericht bevat gesponsorde materialen)

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (29)

 • Avatar

  Cynthia

  |

  Lijkt mij tof om met fymoklei bezig te gaan. Mooie knopen maken bijvoorbeeld… Groetjes Cynthia

  Reply

 • Avatar

  Truusde Mier

  |

  Goedemorgen, wil graag kans maken op het leuke setje. Origineel idee om er sleutelhangers van te maken.

  Reply

 • Avatar

  Chestin

  |

  Wow! Wat een leuk idee, het lijkt me ook leuk om er dingen voor Pasen mee te maken, dan kan ik mooi mijn paastak pimpen en personaliseren ;-)

  Reply

 • Avatar

  Sara Smet

  |

  Hoi Lisanne,

  Mijn naam is Sara Smet en ik ben verantwoordelijk voor de marketing van STAEDTLER Benelux.
  Leuk om te lezen dat je zo’n leuke dingen hebt gemaakt met onze FIMO klei! Jammer dat je er vorige keer niet bij kon zijn, hopelijk een volgende keer wel. Wil je ons op de hoogte houden van je activiteiten – altijd leuk om te zien wat zo’n creatieve bloggers als jij kunnen maken!
  Vriendelijke groetjes,

  Sara

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Sara, doen we! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Aaaah, wat leuk! Ik heb vroeger heeeel veel gefimood, zoals we het noemden. Zelfs een paar keer een fimocursus gedaan toendertijd. Het zou erg leuk zijn om het pakketje te winnen. :-))

  Reply

 • Avatar

  Dorine

  |

  Dit vind ik echt leuk….
  Ben nu hoogzwanger van ons 4e kindje en door toch wel de drukte van ons gezinnetje schiet het freubelen er toch als eerst bij in…..Zo jammer! Ik mis het soms echt wel….
  Maar dat komt vast wel weer goed en tot die tijd, zijn projectjes zoals deze superleuk. Niet te groot en snel een superleuk resultaat. Die sleutelhangers zijn echt leuke weggevertjes! Ik win graag dit leuke klei pakketje♡

  Reply

 • Avatar

  Dreamstuff

  |

  Leuke sleutelhangers. Zou ik ook wel eens willen uitproberen, maak daarom graag kans op je pakketje.

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Oude tijden herleven bij het lezen van deze blogpost. Leuk!
  Wat een mooie sleutelhangers. Ook leuk als cadeaulabels om weg te geven.
  Ik doe graag mee!
  Groetjes, Ilse

  Reply

 • Avatar

  Sofie

  |

  Wat een leuk en eigenlijk ‘poepsimpele’ DIY. Lijkt me echt tof om dat eens uit te proberen.
  Fijn weekend, groetjes Sofie

  Reply

 • Avatar

  Sofie

  |

  Wat is dat een leuke en eigenlijk een ‘poepsimpele’ DIY.
  Lijkt me tof om eens uit te proberen.
  Fijne zaterdag, Groetjes Sofie

  Reply

 • Avatar

  Dagmar Verveer

  |

  Jeetje, jaren geleden heb ik ook eens met stempels en fimoklei heel veel kerstkaarten gemaakt. Echt heel leuk om te doen!! En je kunt er zoveel mee. Maar sleutelhangers maken is ook een erg leuk idee. Ook een leuk idee om als afscheidscadeau voor mijn collega’s die altijd hun sleutels kwijt zijn. Ik ga een kansje wagen.

  Reply

 • Avatar

  marielle

  |

  Erg leuk wat je hebt gemaakt! Wat een goed idee om letterstempels te gebruiken!

  Reply

 • Avatar

  Renee

  |

  Ik doe graag mee…ben gek op sleutelhangers….meestal naai ik ze…maar dit zou ik eens een keer samen met mijn meisje kunnen maken…wie weet

  Reply

 • Avatar

  Angela

  |

  Oooh Fimo….. dat is lang geleden. Daar zou ik graag weer eens mee aan de slag gaan. Zeker met deze toffe ideeen.

  Reply

 • Avatar

  Linda verhaegh

  |

  Hey, wat leuk zeg oude tijden herleven! Ik wist niet dat het nog bestond zeg, haha!

  Reply

 • Avatar

  Karlijn

  |

  Ja ik doe mee! Lijkt mij super leuk om met fimo leuke KLEInigheidsjes toe te kunnen voegen aan alle Swaps die ik maak. Heerlijk zo’n persoonlijke touch

  Reply

 • Avatar

  Elles

  |

  Lijkt me super leuk!

  Reply

 • Avatar

  Rosanne

  |

  Jaaa ik maak graag ook kans op dit leuke pakket! Het lijkt me leuk om oude tijden te herbeleven maar dan nu door er een eigen hippe draai aan te geven.

  Reply

 • Avatar

  Sophie

  |

  ja dat is leuk geworden! Ik waag heel graag een kansje.

  Reply

 • Avatar

  Nathalie

  |

  Top! Lijkt me wel fijn om samen met mijn zoontjes een sleutelhanger te maken voor de juf en meester. Een origineel bedankje! Bedankt voor de inspiratie. En we hopen uiteraard op het winnen van dit pakketje ;) 🤞🏻

  Reply

 • Avatar

  Mareille

  |

  Super tof! Ik doe graag mee. Samen met de kleintjes sleutelhangers maken. Fymonis wat anders dan de klaydoh 😂🤣

  Reply

 • Avatar

  Erna

  |

  Met bovenstaande ‘bedrijdsnaam’ 😁 kom ik graag in aanmerking voor dit leuke setje met ⭐️mal

  Reply

 • Avatar

  Irene

  |

  Wat een creatieve strakke inspirerende sleutelhangers. Ik zou graag zo’n pakketje winnen.

  Reply

 • Avatar

  Maaike

  |

  Hallo Lisanne, wat een leuke diy simpel en veel resultaat.
  Kijk en daar hou ik van.

  Reply

 • Avatar

  Chantal

  |

  Hej Lisanne, jij bent ook echt van alle markten thuis, ik zie idd vaak op Pinterest leuke ideetjes van Fimo, ik heb er zelf geen ervaring mee. Ik doe deze keer graag mee met de Give-away om het een keertje uit te proberen. Fijne dag.X

  Reply

 • Avatar

  Simone van tol

  |

  Oh, dit deden we vroeger ook, mijn beste vriendin en ik ook zo graag. We maakten oorbellen en van die schattige beertjes. Al jaren niet meer gedaan. Ik zou dit graag willen winnen. Supertof hoe je er iedere keer een draad en praat draai aan geeft met je kleurengebruik. Je maakt er zoiets stoers van. Leuk!

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Wat een super leuk idee, die sleutelhangers. Dat wil ik ook wel uitproberen, samen met mijn zoon!
  Daarom doe ik heel graag mee.
  Groetjes Monique

  Reply

 • Avatar

  Gaby

  |

  Superleuk! En zeker ook nostalgie! Om de 2 weken maken we er met 4 ‘frobeldames’ een heel gezellig creatief avondje van met ‘draad en zeker ook praat’. Maar naast het haken zijn we ook regelmatig op zoek naar een ‘nieuwe’ hobby die we om en om verzinnen. Nou, een avondje aan de slag met FIMO klei lijkt mij een top idee! Ik doe heel graag mee!

  Reply

Laat een reactie achter