fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
26 oktober 2020

Verven met Farrow and Ball

Al tijden wilde ik een andere kleur op de muur in de slaapkamer. Begrijp me niet verkeerd, ik ben zeker niet uitgekeken op een groene muur, maar wel op de groene kleur die erop zat. Hij leek op de pot veel minder hard, het leek een vergrijsde tint en dat was hij niet op de muur. Daarom dacht ik, zodra ik de kans krijg, doe ik het over. En ik kreeg de kans om te verven met Farrow and Ball.

Dat duurt altijd weer een poosje, maar afgelopen week was ik er aan toe en gaf ik de muur de kleur zoals altijd al in mijn hoofd zat. Een prachtige vergrijsde groene kleur. Het pakte heel goed uit en ik ben er zo ongelofelijk blij mee!

Farrow and Ball

Ik vond het moeilijk om tot de goede kleurkeuze te komen, niet omdat ik niet weet welke kleur ik wil maar omdat een kleur vaak toch anders uitpakt dan je denkt. De afgelopen twee kleuren pakten ook niet uit hoe ik hoopte. Dat ging me nu niet nog een keer gebeuren :) Daarom begon ik met het testen van twee van mijn favoriete Farrow and Ball kleuren. De Calke green en de Breakfastroom green. Die kleuren zijn overigens allemaal om van te smullen. Je kunt bij de Verfwebwinkel hele handige kleine testpotjes bestellen zodat je het echt tip de betreffende muur kunt proberen en zeker weet dat je de juiste kleur kiest.

Ik vind het allebei echt prachtige kleuren, maar de Calke green sprong er meteen uit als favoriet. Het is een hele mooie vergrijsde groene kleur, en een stuk lichter dan wat we hadden! Dus al snel na het testen bestelde ik de grote pot voor de hele muur.

Na een stukje schilderen was ik meteen helemaal weg ervan, Ik wist meteen zeker dat ik de goede kleur had gekozen. Het verschil na het verven met Farrow and Ball is zo groot en het is helemaal de kleur zoals ik in gedachten had. Ook het schilderen ging echt top! Je merkt dat de verf enorm goede kwaliteit heeft want het ging zo makkelijk. Het dekte in één laag en de roller is ook zo top! Geen stukjes op de muur of rare plekjes, ik wil nooit meer anders. Want dit scheelt veel tijd en frustratie.

Slaapkamer make-over

Hier kun je goed het verschil zien. Een stuk lichter dan het was en ook veel meer een vergrijsdere kleur dan de vorige. Ik ben helemaal gelukkig met deze Calke green muur. Het eindresultaat van de gehele slaapkamer laat nog even op zich wachten want dit is de eerste stap in onze slaapkamer make-over. Nu is het wachten op het nieuwe matrassen, het bed, dekbed en wanddecoratie. Uiteraard neem ik jullie ook mee in die veranderingen.

Korting!

Wil jij ook heel graag aan de slag met deze geweldige verf? Bestel dan nu en krijg tot 31 oktober 2020 10% korting op je Farrow and Ball aankoop bij de Verfwebwinkel met de code: lisanne10. Wie weet vind jij daar ook wel je droomkleur!

Liefs Lies

Eén reactie op “Verven met Farrow and Ball”

  1. Emma schreef:

    Heel mooi die natuurlijke kleuren! Houd zelf ook erg van natuurlijke kleuren en materialen en dat is nu helemaal hip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving