30 juli 2021

Goed gereedschap is het halve werk

Ik ben dol op klussen! Ik heb het dan wel over leuke, niet al te grote en daardoor behapbare klussen. Met name DIY klusjes die iets toevoegen aan je interieur. Leuke kleine meubels, accessoires of een wand make-over bijvoorbeeld. Maar klussen kan natuurlijk ook behoorlijks stressvol zijn. Wat ik de afgelopen jaren wel heb geleerd, is dat het werken met goed gereedschap het halve werk is.

Door de jaren heen hebben we behoorlijk veel gereedschap gebruikt en ieder merk heeft zo zijn voordelen en nadelen. Waar mijn man en ik echt fan van zijn, is het Makita gereedschap. Dit heeft zoveel power dat je echt bij elke klus goed voor de dag komt. Makita is al sinds 1915 producent van diverse soorten gereedschappen. Het assortiment van Makita bestaat wereldwijd uit meer dan 1500 verschillende machines. Dit merk ontwikkelt, produceert en verkoopt enkel gereedschap, waardoor Makita een echte specialist is binnen de gereedschapsbranche. De kwalitatief hoogwaardige producten worden over de hele wereld verkocht en gebruikt door miljoenen vakmensen. Makita machines zijn robuust en eenvoudig in gebruik, maar zijn ook erg makkelijk te onderhouden. Het Makita gereedschap is gemaakt met maar één doel: dag na dag presteren. 

Ga jij ook graag aan de slag met kleine DIY projecten in huis? Ik vind het zo tof om zelf iets unieks te maken voor in huis. Goed gereedschap maakt dat je veel zekerder aan een klus begint en deze ook beter kunt uitvoeren. Inmiddels liggen er ook nog wel wat klussen te wachten hier in huis hoor. Bijvoorbeeld het verven van twee verdiepingen incl het plafond, dat zijn toch klussen waar je wat minder naar uitkijkt. Misschien dat we voor deze klus toch maar iemand moeten inhuren haha.

Ben jij ook op zoek naar goed gereedschap voor jouw klusprojecten? Gereedschap kopen doe je gemakkelijk bij het Gereedschapcentrum.nl. Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2007 hét adres voor professioneel gereedschap en accessoires. Inmiddels zijn ze al heel wat jaren bezig om van elke professional een tevreden klant te maken. Met op dit moment 109.540 producten in het assortiment, kunnen professionals via Gereedschapcentrum.nl altijd vinden wat je zoekt. Goed gereedschap is tenslotte het halve werk :)

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving