9 november 2021

Sfeervolle design LED kaarsen!

Wist je dat er prachtige stijlvolle Led kaarsen bestaan? Ik vond ze bij Uyuni Lighting, een Scandinavisch merk dat ik ook weer tegenkwam tijdens onze reis door Zweden. Ik bedacht me dat veel meer mensen heel blij worden van hun producten en wellicht niet weten dat ze bestaan. Want echt sfeervolle design Led kaarsen zijn maar moeilijk te vinden.

Meestal zijn ze heel nep, geven ze geel licht of is de kaars zelf van goedkoop plastic waardoor je vanaf een km al ziet dat het nep kaarsen zijn. Maar de kaarsen van Uyuni Lighting zijn echt van een heel andere klasse en een prachtige toevoeging aan je interieur.

Kaarsjes branden zonder aanslag op je plafond

Een aantal hele fijne voordelen aan deze prachtige kaarsen maakt dat ze echt een hele waardevolle toevoeging aan je interieur zijn. Eén daarvan is dat ze de lucht niet vervuilen en daardoor geven ze ook geen aanslag op je muren en plafond. Dat vind ik zelf heel fijn gezien we net twee maanden geleden de hele woonkamer opnieuw gewit hebben.

Maar ik wil natuurlijk wel graag de sfeer van een echte kaars in huis, want dat gezellige flikkerende licht is nu juist wat zoveel sfeer afgeeft. Deze kaarsen hebben datzelfde flikkerende effect als echte kaarsen waardoor ze niet te onderscheiden zijn. Ook de kaars zelf is van echte wax gemaakt, maar dan wel van een chemicaliën vrije wax.

Nog een heel erg fijn voordeel is natuurlijk dat ze niet warm worden en ook geen kaarsvet lekken. Heel fijn met onze rondspringende katten in huis :) Natuurlijk ook met kinderen in huis een groot voordeel, maar ook voor de woning van mijn oma zijn ze daardoor perfect. Geen gevaar maar wel veel sfeer! Ik ben er echt zo blij mee dat ik dit product heb ontdekt. Naast de stompkaarsen, die absoluut mijn favoriet zijn, zijn er ook geweldig mooie kerstboom kaarsen die voor de komende maanden natuurlijk echt heel leuk zijn.

Door de mooie strakke vormgeving van de kaarsen passen ze het in ieder interieur. Nog een groot voordeel is, dat doordat ze geen zuurstof nodig hebben, je ze ook prima onder een stolp kunt neerzetten. En ook op de toilet misstaat een gezellige kaars nu natuurlijk niet. Doordat je ze heel gemakkelijk met een afstandsbediening kunt bedienen, hoef je ze ook niet steeds te pakken om uit en aan te zetten.

Sfeervolle design LED kaarsen

Want ook ontzettend handig is, is dat er verschillende instellingen mogelijk zijn op de kaarsen. Zo kun je ze op de timer stand zetten waardoor ze iedere avond op dezelfde tijd aangaan. Je kunt met de afstandsbediening ook kiezen hoelang de kaarsen aan moeten blijven in de speciale timerstand. Kies bijvoorbeeld voor 4, 6, 8 or 10 uur.

Wil je ze liever zelf bedienen en geen timetstand aanzetten? Dat kan natuurlijk ook met de afstandsbediening of gewoon met de hand. Heb je de afstandsbediening niet, dan zit er op de kaars zelf ook nog een 6 uur durende timer stand. Maar geloof me de afstandsbediening wel een hele fijne extra. Wil jij je meteen kijken of er mooie kaarsen voor jouw interieur tussen zitten? Kijk dan meteen even in de webshop van Uyuni Lighting en je zult zien dat er enorm veel keus is. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit bericht!

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving