28 januari 2022

Liefdevolle DIY projecten voor Valentijn

DIY vrolijke liefdesbrieven

Het is alweer bijna Valentijnsdag! Hoe leuk is het om dan voor jouw geliefden een liefdevolle DIY te maken. Ik heb twee leuke en simpel uit te voeren ideeën voor je bedacht. Maak bijvoorbeeld deze vrolijke liefdesbrieven in kleine glazen flesjes die je in de broodtrommel van je kids of partner stopt. Of maak een warm wollig hart dat je door de brievenbus doet of leuk aan een deur of kast hangt. Ga aan de slag met deze liefdevolle DIY projecten voor Valentijn en verras jouw geliefden!

Met een aantal hele leuke producten uit de Xenos.nl hobby categorie ging ik aan de slag met deze twee ideeën. Voor de liefdesbrieven gebruikte ik de flesjes met kurk, de set met 24 glitters in potjes en leuke gekleurde papiertjes. Verder heb je ook nog een schaar en pen nodig.

Vrolijke liefdesbrieven maken

Stappenplan

Kies de glitters uit de set die jij wilt gaan gebruiken, ik koos voor de hartvormige glitters. Teken op het papier een hartje of een andere vorm voor jouw liefdesbriefje. Knip het vervolgens uit en schrijf er je liefdevolle boodschap op voor de ontvanger. Rol het briefje daarna strak op, je kunt de pen gebruiken als hulpmiddel. Stop het briefje in het glazen buisje en gooi er lekker veel glitters bij. Kurk erop en klaar ben je! Verstop deze vrolijke liefdesbrief op Valentijnsdag in de broodtrommel van je kids of verras je partner ermee door het in zijn/haar werktas te stoppen. De kleine buisjes passen ook door de brievenbus in een brievenbus doosje dus je kunt ook gemakkelijk iemand verrassen die verder weg woont :)

En ook na Valentijnsdag zijn de buisje erg handig, want je kunt er je nieuwe stekjes inzetten. Staat ook nog eens heel leuk in huis!

Warme wollige hartjes maken

Stappenplan

Je hebt nodig; een lijmpistool en lijmpatronen, schildersdoek in de vorm van een hartje, ik koos voor de versie van 10 cm maar er is ook een grotere dus leef je vooral uit. Al deze materialen vind je dus bij Xenos.nl. Een lekker warm wolletje en een stukje lint als je het hart wilt ophangen. Plak zowel de ophanglus die je maakt met een stukje lint als het beginstukje van de wol aan de achterkant van het schildersdoek vast. Wikkel daarna de wol om het schildersdoek heen. Doe dit zo strak mogelijk en schuif steeds een stukje op zodat het hele doek bedekt wordt. Plak als je klaar bent ook het einde vast aan de achterkant. Klaar ben je!

Ga jij ook aan de slag met deze liefdevolle DIY projecten voor Valentijn? Deel jouw resultaat dan met ons op social media door de #happyhandmadeliving te gebruiken. Op zoek naar nog meer Valentijn DIY inspiratie? Je vindt nog veel meer indien op mijn blog onder de zoekterm Valentijn.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving