14 oktober 2022

DIY borrelplank maken

DIY borrelplank maken

De herfst is in volle gang buiten en daarom zitten we vaker gezellig binnen met de kaarsjes aan. Af en toe vind ik het heel gezellig om daar een een leuke borrelplank bij te maken. Voor als er visite komt of gewoon voor een lekkere relaxte avond samen. Bij Xenos.nl vind je allemaal lekkere en handige dingen om deze DIY borrelplank te maken.

Wat je nodig hebt:

Natuurlijk is het draaiplateau ook zonder versiering al supermooi, maar zo’n zelfgemaakt uniek exemplaar in je eigen favo kleur is toch nog veel leuker! Ik had nog een restje groene verf liggen en dat kwam perfect uit voor dit project, maar je kunt er eventueel ook een verftester voor gebruiken.

Zorg dat het draaiplateau vet en stofvrij is. Plak daarna met behulp van de washitape een leuk patroon af op het plateau. Daar kun je heerlijk wat creativiteit in kwijt :) Je kunt eventueel ook werken met stickers in plaats van washitape.

Ik maakte een patroon met zigzag en strepen, maar leef je uit en verzin iets leuks :) Daarna kun je beginnen met verven. Verf een niet te dikke laag en laat dit heel goed opdrogen. Verf daarna nog een tweede laag en laat ook deze heel goed drogen. Daarna kun je de washitape voorzichtig verwijderen.

Omdat je de plank gaat gebruiken voor hapjes, raad ik wel aan om er nog een vernislaag over aan te brengen. Dan gaat hij een stuk langer mee. Staat toch helemaal gezellig zo! Laat die donkere gezellige avonden maar beginnen, want wij zijn er helemaal klaar voor :) Met lekkere hapjes en drankjes erbij is het helemaal een lust voor het oog. En wat super handig is, is dat het draaiplateau natuurlijk draait! Zo kan het hele tafelgezelschap gemakkelijk bij de hapjes.

Ga jij ook deze DIY borrelplank maken? Deel jouw resultaat dan met ons online en gebruik de #happyhandmadeliving. Dat vinden we ontzettend leuk om te zien! Je shopt alle materialen eenvoudig bij Xenos.nl

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving