12 maart 2024

Een unieke illustratie van je huisdier

In mijn leven had ik al velen huisdieren. Ik heb het geluk dat mijn ouders ook echte dierenliefhebbers zijn en ik ben daar dus ook mee opgegroeid. Het is een van de mooiste dingen die er is, de liefde voor en van je huisdieren, als je het mij vraagt. Ik mag gelukkig al 17 jaar van mijn katten Jack en Kees genieten. Ben jij ook een dierenliefhebber? Dan heb ik nu iets heel tofs voor je, namelijk een unieke illustratie van je huisdier.

Ze leven als je geluk hebt, een lange tijd met je samen en vormen bij ons echt een onderdeel van het gezin. Extra moeilijk is het dan ook om na die lange tijd afscheid te moeten nemen.

Ik vind het zelf niet zo mooi om allerlei verschillende foto’s in huis te hangen, is gewoon een kwestie van smaak, want foto’s zijn natuurlijk ook prachtige herinneringen. Maar ik ben wel een groot fan van unieke handgemaakte producten. Dus toen ik de mooie illustraties van Renee Hartog Illustraties zag, was ik direct verliefd. Renee maakt unieke illustraties op maat!

Renee maakt prachtige en leuke illustraties van onder andere huisdieren. Het perfecte accessoires voor dier liefhebbers, maar ook een prachtig aandenken aan je huisdier. Ze maakt deze van een foto die je haar toestuurt, in de door jouw gewenste maat op een prachtig papier.

Je kunt zelf in overleg bepalen welke afmeting je wilt hebben om in te lijsten. Maar ook kun je aangeven of je de illustratie met of zonder achtergrond wilt. Renee denkt graag met je mee, dus vraag haar gerust om advies over jouw foto. Dit hoeft niet perse een viervoeter te zijn. Heb jij juist een favoriete koe in de wei, of een lieve vogel op je schouder. Ook dat kan Renee voor je illustreren.

Hieronder zie je een voorbeeld van een illustratie zonder en met achtergrond. Je ziet dat bij de illustratie zonder achtergrond de kat er heel erg uitspringt. Maar de illustratie met achtergrond heeft juist weer meer kleur. Dus ook dat is een kwestie van smaak, ik vind beide erg leuk geworden.

Je kunt een illustratie bestellen via het Instagram account van Renee @ReneeHartog_illustraties. Bestel je liever meteen via de email, ook dat kan: info@reneehartog.nl. Je shopt een unieke illustratie van je huisdier nu met 5 euro korting. Moet je wel even aangeven dat je via Happy Handmade Living komt. Leuk toch! Hier staan ze mooi ingelijst op de kast in de woonkamer en ik geniet er elke dag van.

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving