fbpx


Dag april..!Wat een fijne maand…maar dat zeg ik geloof ik iedere maand weer :) Ook deze x ging het heel snel allemaal. Ik deed een heleboel leuke dingen en h(m)aakte ook lekker veel! Maar door een paar van die gezellige feestdagen als Pasen en Koningsdag (en de extra vrije dagen ;) heb ik het gevoel dat april korter was dan andere maanden hihi

Gelukkig was er af en toe een heerlijke zonnige dag! En ben ik op zoveel nieuwe plekken geweest waar ik vervolgens veels te veel heb gekocht :) te veel wol, te veel stof, maar ik kon het gewoon niet laten. Daarnaast zijn we hier ook nog lekker aan de klus geweest in de slaapkamer, daar binnenkort meer over…

Gistermiddag was ik bij een super leuk boeklancering feestje van Yvestown in een hele mooie workshopruimte van Dille & Kamille. Hier werden de beide weekendboeken door Yvonne gepresenteerd. Het was erg gezellig en ik heb super leuke bloggers ontmoet. Ter ere van het DIY boek hebben we een porseleinen kan versierd met stiften (die zal ik later nog even showen). 

De maand mei begint voor mij meteen goed, morgen organiseer ik namelijk zelf een bloggers en Instagram feestje voor 25 creatievelingen :) SPANNEND!! Ik ben van plan om dit soort dingen vaker te gaan doen, dus hoop dat jullie ook allemaal een xtje komen! Zou ik super tof vinden!

Ik ben vandaag nog lekker druk met alle voorbereidingen, maar het gaat zoooo leuk worden! Ik laat jullie er volgende week alles over weten. Hoe was jullie week? Ook zo chaotisch ;)?

Fijne vrijdag…zo nu eerst weer een dagje werken en dan WEEKEND!! :)
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (14)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Aan al jouw creaties te zien lijkt het of jouw april twee keer zo lang duurde als die van mij :).
  Wat heb je weer moois om terug te blikken. En ook een tof feestje in de maak.

  Veel plezier en fijn weekend, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja ben weer lekker bezig idd hahaka alles komt tegelijk! Maar het is allemaal zo leuk!

   Reply

 • Avatar

  casa crea d' emilia

  |

  Wat super leuk. Zou graag een keer komen ;-) haha. Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreameilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Het was hier vakantie….. Maar toch ook nog ontzettend druk en hectisch ook….
  Hopelijk volgende week een wat rustiger weekje…..
  Veel plezier met het leuke weekend wat voor de boeg staat!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Veel plezier nog en hopelijk mooi weer!!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Zjojes

  |

  Hier ook een drukke en hectische week gehad, maar nu vakantie!
  Veel plezier morgen!
  Groetjes
  Joyce

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Een hele gezellige en succesvolle dag gewenst!
  Lieve groetjes,
  Sandra
  P.S. Jouw april was prachtig en creatief, zoal altijd!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Sandra het was zeer geslaagd! Ik heb ervan genoten!! X

   Reply

Laat een reactie achter