fbpx


Alle ballen verzamelen….

Ik ben al een tijdje fan van de muurketting. Dat is een kralenketting voor aan de muur, en daar hang je dan wat kaarten of labels aan. Maar in de (web)winkel is hij nogal prijzig. Dus ging ik op zoek naar een manier om er zelf één te maken. Eerst dacht ik gewoon houten kralen te gebruiken….maar toen kwam daar het fb bericht van Drops Design…met een DIY filmpje kralen vilten!!!!! Hebbes!


Door het filmpje van Drops weet je precies wat je moet doen. En tot en met 31 maart 2014 is ook nog eens alle viltbare wol van Drops met 25% korting! Dus ik een aantal bollen Drops Eskimo ingeslagen en hoppa aan de slag. 
Je maakt gewoon kleine bolletjes wol (zo groot als je de kraal wilt hebben) en die stop je in een pantykous in de wasmachine! En dan komen ze er uit als kraal/balletje. Te gek!!


Ik heb ze op 75 graden gewassen en daarna met een scherpe naald op een draad geregen. 
Zo heb ik toch nog mijn eigen muurketting! 


De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt ze als knoopje of kraal gebruiken, er een slinger, een krans of een vloerkleed van maken (dan heb je wel heel veel bollen nodig). Je kan echt alle kanten op en de wasmachine doet het werk voor je! 

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (14)

Laat een reactie achter