Yeah het is tijd voor een nieuwe sjaal :) Er staat vanaf nu een nieuw patroon online in de shop! Van deze vrolijke voorjaarssjaal word je gegarandeerd blij, want hij is niet alleen ontzettend leuk om te haken. Maar ook nog eens prachtig om te dragen!

Je haakt hem met een grote haaknaald waardoor je sjaal lekker snel klaar is…dus hoe eerder je hem kunt dragen :) En dat is natuurlijk ook wel een heel fijne bijkomstigheid van het haken van een sjaal, haha, maar toch blijf ik het haken zelf altijd het leukst vinden!

 

Door het prachtige glitter garen blijf je er naar kijken als je in de zon loopt. Het geeft de sjaal een prachtige glans en door het luchtige patroon is hij met vele outfits te combineren. Het garen heeft een prachtig verloop (in mijn favoriete kleuren) en staat werkelijk prachtig in combinatie met jeans!

De steek is een leuke uitdaging op zich, maar door het stevige bandjes garen een genot om te haken! Het is geen priegelwerkje maar een stoere draad met glitter die je omtovert tot een sjaal met een kantachtig effect.

Je kunt hem op meerdere manieren dragen, want hij is lekker lang! Natuurlijk kun je dat heel gemakkelijk zelf aanpassen, mocht je hem iets korter willen. Maar ik vind hem zelf lekker stoer en opvallend zo lang! Ik wens je alvast heel veel haakplezier! Misschien kun je hem meteen lekker buiten haken, als de zon het toelaat :) Het patroon vind je HIER. Fijne dag allemaal,

Liefs Lisanne

6 reacties op “Springlace sjaal haken..!”

  1. Madhurya schreef:

    Leuke sjaal, Lisanne. Welk garen heb je hiervoor gebruikt?

  2. Caroline schreef:

    Ook al weer zo mooi!
    Hoe verzin je het toch iedere keer?
    Knap hoor!

    Lieve groet, Caroline.

  3. Heleen schreef:

    Hij is superleuk, je nieuwe sjaal! :-) x Heleen

  4. esther schreef:

    prachtig en heerlijk voor de zomer! groetjes esther

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving