24 mei 2019

Inspiratie op doen op Ibiza

Ibiza

Twee weekjes geleden keerde ik terug naar één van mijn favoriete eilanden…IBIZA! Men wat was ik er aan toe. Ik werk de afgelopen weken dagen van minimaal 16 uur om alle nieuwe projecten af te krijgen. Superleuke projecten, dus ik klaag echt niet, maar het is ook echt wel keihard werken haha

Ibiza

Ik kon echt niet wachten om er even een weekje uit te kunnen, naar de zon! Even inspiratie opdoen, lekker eten, zonnen, geen wekker en vooral heel veel strand, zee en zon! En wat kreeg ik mijn wensen vervuld zeg. We hadden alle dagen stralend zonnig weer en ik heb zoveel mooie plekken gezien dat er weer mega veel inspiratie in mijn hoofd zit voor nieuwe projecten!

Ik pakte mijn nieuwe koffer in de kleur Basil green die ik bij Bagageonline.nl scoorde! Ik had een heel oude koffer die van stof is en geen slot heeft. Nou ik dacht ik verwen mezelf en koop een echte koffer voor mijn Ibiza reis. Niet wetende dat hij perfect bij het interieur van ons hotel zou passen haha. Dat was zo gaaf! Ook een hele inspirerende plek en dat wist ik echt niet van te voren.

De kleuren op het eiland zijn zo bijzonder, nergens vind ik zoveel vergrijsde blauw, groenen tinten als op Ibiza. Zoveel natuurlijke materialen, toffe accessoires en zeeën met ontelbaar veel tinten blauw! Ik kan er uren naar turen, en dan nog zie je nieuwe kleuren.

De vele gekleurde muren, witte huizen en zoveel groene cactussen en fruitbomen bij elkaar maken het echt mijn ultieme omgeving. Ik zou er wel willen wonen. Elke plaats of baai die je langsrijdt is weer anders dan de vorige en ik weet nu al weer heel veel plekken die ik tijdens onze volgende vakantie wil bezoeken.

We aten de lekkerste gerechten, dronken de heerlijkste cocktails en fruitsappen en bezochten een aantal hippiemarkten. Ik moet echt afkicken als ik weer thuiskom, het leven is zoveel relaxter daar.

Maar inmiddels zitten we alweer volop in het werkritme haha. Het moet natuurlijk ook wel bijzonder blijven zo’n vakantie. Kortom Ibiza is een vette aanrader voor ons creatievelingen. Het eiland ligt bomvol inspiratie en alles is mogelijk! Ik kijk nu al uit naar volgend jaar :)

Ik wens je een hele fijne dag!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving