Natuurlijk moet ook de tuin er weer aan geloven dit jaar. Nu dat de inrichting echt helemaal klaar is en we weten waar we op welk moment van de dag het beste buiten kunnen zitten zijn we er ook uit wat betreft de meubels die we nodig hebben in de tuin. De sfeer die ik wil creëren is een heerlijk relaxte zomer sfeer me behulp van meubels en accessoires in natuurlijke materialen. Denk aan Bamboe, riet, rotan, hout, macramé en prachtige planten als eyecatchers. Net alsof je op vakantie bent in een warm en exotisch land. Oké, natuurlijk lukt dat nooit helemaal in Nederland maar met een aantal keuzes voor materialen en planten kun je toch behoorlijk dicht in de buurt komen.

Easyprune

Allereest beginnen we natuurlijk met het snoeien. Dat vind ik nog beste een uitdaging want ik heb soms niet genoeg kracht in mijn handen om dat goed te doen. Totdat ik dus het perfecte hulpmiddel tegenkwam van Bosch. Deze snoeischaar, de Easyprune, heeft elektrische ondersteuning. Nu kan ik dus ook zelf de dikkere takken in onze haag snoeien.

Het kost gewoon totaal geen moeite meer! Gaaf he, dit is geen trend die je elke dag ziet in de tuin. Maar dit is wel een trend op het gebied van zo makkelijk mogelijk je tuin onderhouden. Ik vind het echt een supertoffe uitvinding voor ons girlies met onze poezelige haakhandjes (haha not). Want ook wij kunnen het zware werk in de tuin prima aan! Wil jij hem ook meteen hebben? Je vindt alle informatie over de Bosch Easyprune op de website via de linkjes hierboven. 

Ook heb ik een nieuwe hangmat besteld, vorig jaar kocht ik mijn eerste en die scoorde ik voor heel weinig bij een grote keten. Maar na een jaartje hangen is daar toch een beetje de rek uit haha. Niet erg hoor, want nu ik zeker weet dat het iets voor mij is kan ik meteen een goede aanschaffen dit jaar. Deze scoorde ik bij Tropilex, waar ze vele soorten en kleuren hebben. Dit is een echte luxe hangmat met hele stevige ophanglussen. Gelukkig is de hangmat standaard wel nog helemaal top en kan ik hem daar straks weer opzetten in het gras. 

bamboe tuinbank

De grootste verandering in onze tuin zit hem dit jaar in de prachtige nieuwe bamboe tuinbanken. Ik werk lange dagen en als ik dan thuis kom is het zo heerlijk om nog even lekker te kunnen relaxen voordat ik weer voor mezelf aan het werk ga. Toen ik het bamboe tuinbankje van VidaXL zag was ik op slag verliefd. Hij neemt niet veel ruimte in beslag en de witte kussens zijn werkelijk prachtig. Een bamboebank vinden met witte kussens is nog best een uitdaging ben ik inmiddels achter. Hij is echt zooooo tof! De structuur en de vergrijsde keur passen precies bij de sfeer. Ik kan niet wachten tot ik kan hier lekker kan relaxen en haken bijvoorbeeld.

Extra leuk nieuws: ik mag jullie van VidaXL een toffe korting aanbieden waarmee jij dit heerlijke bamboebankje met korting kunt scoren. Jij krijgt namelijk 10% korting met de code: HAPPYVIDAXL (minimale orderwaarde 100 euro).

Geldig van 27 april 2019 tot en met 18 mei 2019

Naast deze grotere producten maak ik de tuin ook altijd gezellig met een heleboel kussens, een vloerkleed en leuke tuinposters. Dat geeft de ruimte meteen een hele andere uitstraling! Ik ben superbenieuwd naar hoe jij de tuin of je balkon zomerklaar maakt. Laat het vooral weten in een reactie onder dit bericht.

Fijne dag!

-X- Lies  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving