12 mei 2019

Zomerbloeiers!!

Het meest uitbundige seizoen van het jaar  –  getekend door de zon, de liefde, vakanties, festivals en drankjes op het terras – is in aantocht. Niet alleen wij ontdoen ons van onze wintervacht en bloeien op: de zomer wordt getekend door tientallen kleurige zomerbloeiers die van onze balkons, terrassen en tuinen een ware kleurenexplosie maken. 2019 is het jaar waarin vrolijke, bonte, zachte en felle kleuren centraal staan.

Jim Bakkum

En speciaal om dit kleurrijke seizoen in te luiden werd ik door Intratuin uitgenodigd voor een bloemrijke fotoshoot. Dit is echt niks voor mij, maar ik had net een gesprek gehad met iemand en die zei dat het goed is om af en toe uit je comfort zone te stappen. En ik ben gek op bloemen, dus daar ging ik, op weg naar Amsterdam! En klein detail…de foto’s werden gemaakt door niemand minder dan Jim Bakkum haha…hoe eng wil je het hebben, maar ik had goede moed en dacht ik ga ervoor haha.

Kleur!

Kleur is hét codewoord deze zomer. Na de urban jungle en de hippe plukboeketten wordt 2019 getekend door tientallen kleurige zomerbloeiers die van onze balkons en tuinen een ware kleurenexplosie maken. Ik ben zelf niet van de kleurexplosies in huis kwa meubels en muren…maar bloemen die mogen zeker vol kleur zijn! Kleuren zijn grote sfeermakers en prikkelen onze belangrijkste zintuigen: reuk en zicht. Bij het zien van een verzameling felle kleuren zoals die van verschillende zomerbloeiers, wordt vaak een instant gevoel van vrolijkheid opgewekt. En dat is nooit weg toch!

Het is daarom de hoogste tijd om onze tuinen en balkonnetjes onder te dompelen in exotische kleurenpaletten. Je kunt de bloeiers op verschillende manieren in je tuin kwijt. Zet ze in een grote plantenpot op je terras, balkon of vlonder of plaatst verschillende kleine potten op een decoratieve tafel. Voor het mooiste effect combineer je de potten met hang- of wandbakken op ooghoogte. Op inspiratie.intratuin.nl vind je inspiratie voor vijf verschillende kleurencombinaties die je zomerse groene vingers doen jeuken!

Comfort zone

Ik vond het echt geweldig om mee te maken, eerst in de visagie, dan op de foto (poseren is echt niks voor mij dus dat was een behoorlijke uitdaging) tussen de prachtigste bloemen! Echt zo tof! Bovenaan het bericht zie je het eindresultaat, gek hoor om jezelf op de foto te zien. Maar de mooie bloemen om mij heen maakt dat ik hem toch erg leuk geworden vind. Zou jij het durven naar zo’n fotostudio? En geloof jij in uit je comfort zone stappen?

Meer bloem inspiratie vind je HIER. Ik wens je een hele fijne zondag!!

Liefs Lisanne

2 reacties op “Zomerbloeiers!!”

 1. Margaret schreef:

  Prachtige foto’s. Goed om uit je comfortzone te stappen. Het getuigt wel van durf.
  Je staat te stralen tussen al die kleurrijke bloemen. En dan ook nog een bekende fotograaf. Extra leuk.
  Toch denk ik dat ik voor jou een andere bloemenschikking had gemaakt, passend bij alles wat je op jouw blog en in jouw boeken laat zien. Maar ja, daar had je vast niets over te zeggen.

  Groetjes en fijne zondag, Margaret

  • Lisanne Multem schreef:

   Thanks Margaret en nou idd dat was heelmeel te gek geweest haha!! Maar helaas was dit idd door Intratuin zo bepaald :)
   Liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving