fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
18 juni 2019

Craft News Juni 2019

Ook deze maand deel ik natuurlijk weer mijn vondsten op craft gebied! Ik zag online een aantal toffe dingen voorbij komen die zeker op mijn verlanglijstje terecht gaan komen :) Sommige kon ik echter niet meer wachten haha en die heb ik dus ook al in huis.

Persoonlijke haaknaald
Foto: Studio Woord & Draad
HAAKNAALD

Als eerste deze toffe houten gepersonaliseerde haaknaalden van Studio Woord & Draad. Het zijn echt superleuke cadeautjes (ook voor jezelf natuurlijk) en ik heb begrepen dat er over een poosje ook hele toffe gepersonaliseerde scharen bij zullen komen, die kunnen natuurlijk niet ontbreken in onze collectie. We moeten daarop nog even wachten maar zeker weten dat ik dan een bestelling plaats :) Ben benieuwd!

Medea Blanket
Foto: We Are Knitters
MEDEA

Deze prachtige deken moest ik maken toen ik hem voorbij zag komen bij We Are Knitters. Hij is toch de BOM, ik scoorde de kit en koos ook deze voor de kleur Khaki net als mijn vorige deken. Ik ben zo benieuwd hoe hij gaat worden maar weet nu al zeker dat ik straks twee van die prachtige plaatjes in huis heb! Als hij af is komt hij zeker hier op mijn blog weer voorbij, ik vind ze ook echt heerlijk voor een koudere late avond straks in de tuin. De DIY kits van WAK blijven mijn ultieme favoriet!

Gouden garen
GOUD!

Als laatste van deze maand, deel ik graag met jullie, dat ik het perfecte gouden garen vond. Na een behoorlijke tijd zoeken! Maar toen ik het binnen kreeg moest ik er meteen mee gaan haken. Ik heb het over de Ribbon Lurex in metallic kleuren van Hobbii.nl. Volgens mij gaat het nu wel heel hard met de voorraad omdat hij in de sale is, de witte variant lijkt me ook te gek. Het haakt superlekker want het is veel zachter en lichter dan je denkt! Ik ga er twee hele toffe accessoires mee maken voor in huis, maar daarover later meer…

Ik wens je een hele fijne dag en zie je graag terug bij een nieuwe craft news na de zomervakantie :)

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving