Top 5 tuinaankopen

Ik ben zo blij! Na een hele poos sparen, klussen en stylen is onze tuin nu dan echt de plek zoals we graag wilde. De sfeer is goed en er is voor elke weersomstandigheid een heerlijke plek om te chillen. In dit bericht deel ik mijn top 5 van aankopen voor in de tuin zodat jij met deze tips ook de tuin van je dromen kunt creëren. 

Wehkamp bamboe loungebank

Mijn nummer 1 van dit lijstje is onze nieuwe bamboe lounge hoekbank van Wehkamp, men wat hebben zij toch een geweldig assortiment. Toen ik daar laatst op zoek was naar een aantal nieuwe toffe outfits, kan altijd heel goed slagen bij Wehkamp, zag ik ineens deze geweldige bank. En nog veel meer prachtige tuinmeubels. Ze hebben heel vaak een kortingsactie en toen deze ook geldig was op de tuinmeubelen sloeg ik mijn slag :) En ik heb er al zoveel plezier van gehad. Je ziet op deze foto dat dit niet alleen voor mij geld maar ook voor onze katten haha. Jack is er werkelijk niet meer weg te krijgen. Hij denkt serieus dat ik deze bank voor hem heb gekocht en kan soms gewoon geïrriteerd kijken als ik en Kees (zijn broer) erbij komen zitten. De prachtige witte kussens staan supergoed bij het stoere en stevige bamboemateriaal. Echt helemaal happy met de sfeer die er nu onder de overkapping is ontstaan.

Kamerscherm bamboe Blokker

Dan een accessoire met een heel fijne prijs is dit kamerscherm van bamboe van blokker.nl. Het is super gemakkelijk om met dit kamerscherm een knusse hoek te creëren. Ook kun je er heel gemakkelijk bepaalde mindermooie onderdelen (bijv. de afvalbakken) van de tuin mee uit het zicht houden. Heb je iets teveel inkijk in de tuin of wil je ergens net wat meer schaduw creëren, ook dat doe je eenvoudig met dit scherm. Ik heb er nu al spijt van dat ik er maar één heb gekocht haha want je kunt er zoveel mee. Een echte aanrader dus!

Tuinkussens en poster van Label.R

Instant gezelligheid creëer je met deze toffe tuinposters en kussens van Label R. Eindelijk eens kussens die je in Nederland ook gewoon buiten kunt laten liggen. Ik viel meteen voor de leuke teksten en afbeeldingen op de accessoires. Ze zijn van speciaal materiaal waardoor ze tegen regen kunne en dat is echt super fijn. Want zo hoef je niet steeds heen en weer te rennen ermee. De poster staat ontzettend leuk op je bakstenen muur en geeft zo’n hoek meteen een heel andere uitstraling.

Buitenvloerkleden Merel in Wonderland

Ik ben gek op buitenkleden! Heerlijk als je in de zomer op blote voeten loopt en het staat ook nog eens te gek! Ook deze kleden kun je gewoon buiten laten liggen de heel zomer. De kleden van Merel in Wonderland zijn toch wel de mooiste die ik tot nu toe heb gezien. Er zit zoveel detail in en de designs zijn oosters en kleurrijk. Ik kocht er meteen twee (OEPS), één in mijn favo kleuren groen en goud omdat die perfect aan de zijkant van ons huis past. Maar toek ik de Oostere versie in een mooie warme bruinteint zag moest ik die ook hebben. Want die staat zoals je ziet helemaal gaaf onder onze overkapping bij de bamboebank. 

Bloembakken en potten van Elho

Last but not least, ben ik mega fan van de bloempotten en plantenbakken van Elho. Hoe belangrijk is groen in de tuin? Nou voor ons het allerbelangrijkst. Ik wil graag een gezellige, diervriendelijke tuin met veel insecten en vogels. En daarvoor heb je groen nodig. Ook vind ik (omdat ik bijna 70 uur in de week werk) belangrijk dat de tuin wel onderhoudsvriendelijk is. De bakken van Elho zijn in werkelijk prachtige kleuren verkrijgbaar, ze zijn bovendien goed schoon te houden. Wit is nog steeds min favoriete kleur. Wat me ook heel erg blij maakt is dat ze duurzaam zijn omdat ze bakken van gerecycled plastic maken. De designs zijn trendy en soms zelfs grappig, zoals de bloempot met een lampje erboven. Ik heb ze overal staan, met olijfbomen, vijgen, palmachtige planten en ook gewoon met siergrassen. Nog een extra hele fijne tip: Je kunt in de zomer ook mooie kamerplanten buiten zetten. ik scoorde een aantal prachtige exemplaren bij 123planten.nl. Je kunt zo gemakkelijk ruimte van elkaar afscheiden en zorgt zo ook voor groen op plaatsen waar tegels liggen.

Ik hoop dat ik je met deze post heb kunnen inspireren en misschien zit het ultieme tuinaccessoire waar jij al lange tijd naar op zoek was er wel bij. Heb jij nog tuin tips voor mij? Let me know!

Liefs Lies 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving