16 augustus 2019

HAPPY HANDMADE LIVING MAGAZINE

Happy Handmade Living magazine

Een droom die uitkomt! Dat heb ik natuurlijk al vaker gezegd maar jongens wat is dit weer een bijzonder gaaf avontuur. Ik moet mezelf regelmatig even knijpen om te zien of dit wel echt gebeurt. Het moment dat je allergrootste droom uitkomt, voelt heel onwerkelijk! Een eigen magazine in de winkels.

HHL magazine
Hoe het begon…

Als meisje van een jaar of 12 gaf ik al mijn zakgeld uit aan magazines. Modebladen maar vooral heel veel interieurbladen kocht ik ervan. Stapels verzamelde ik op mijn kamer die ik iedere keer weer doorbladerde. Mijn moeder werd er soms hor en dol van. Die verslaving is nooit meer voorbij gegaan, ook al leven we nu in het digitale tijdperk, ik kan geen genoeg krijgen van een echt boek of magazine. Waarmee je lekker in de tuin kan hangen, of op de bank met een kop thee en dan weg zwijmelen bij alle mooie plaatjes en ideeën die erin staan. 

Vanaf toen was het mijn allergrootste droom om bij een interieur tijdschrift te werken. Geweldig leek me dat, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, hippe collega’s. Prachtige reportages maken en anderen inspireren. Maar toch kreeg ik gaandeweg ook anderen dromen erbij en loopt het leven nooit zoals je van te voren denkt. Het kwam er gewoon niet van en ik kreeg een andere baan waar ik ook blij mee ben. Toch ging het idee nooit helemaal weg uit mijn gedachte. 

Happy Handmade Living Magazine
HHL magazine…

Sterker nog, toen ik begon met het maken van mijn craft en interieurboeken Haak je Happy en Happy Living kwam het weer helemaal terug. Ik kwam in aanraking met mensen die daadwerkelijk deden waar ik toen van droomde. Ontzettend tof en inspirerend om te zien en zo vond ik het lef om zelf aan de slag te gaan met het maken van mijn eerste magazine Handmade Living. Men wat was het spannend en tegelijkertijd ontzettend gaaf. Zoveel toffe reacties van jullie en het magazine is volledig uitverkocht, maar voor mij was het vanaf dag 1 al een succes. Ik deed iets wat me jaren lang onmogelijk leek. Ik verkocht het online en in de creatieve winkels en dat was al zo’n te gek avontuur!

Eigenlijk wilde ik meteen een vervolg editie maken, maar door alle werkzaamheden voor mijn boek Happy Living, mijn blog en niet te vergeten mijn “gewone” werk kwam ik tijd te kort. Dus eerst dat op de rit en afmaken en dan pas weer aan de slag met nieuwe ideeën dacht ik. Natuurlijk zaten er al weer genoeg ideeën voor magazine #2 in mijn hoofd en was ik langzaam aan begonnen met het opschrijven ervan. Nu dacht ik die daar nog even te laten totdat er iets heel bijzonders gebeurde. Eind vorig jaar mocht ik een kerstshoot voor Landidee magazine doen en spraken we af in een volgend nummer van Landidee magazine een binnenkijker van ons huis te plaatsen. Incl. interview zou dat zijn, superleuk natuurlijk dus zo gezegd zo gedaan! Een paar weken na dat het interview was afgenomen kreeg ik een mailtje van de uitgever van Landidee magazine. Ze hadden in het interview gelezen dat ik een eigen magazine had uitgegeven en vroegen me om langs te komen. 

HHL magazine
Onwerkelijk…

Ik ben altijd in voor leuke gesprekken en het ontmoeten van nieuwe mensen dus ik zei natuurlijk ja. Daar ging ik op pad en ik wist eigenlijk helemaal niet waarom precies. Misschien zochten ze iemand voor een DIY project, een column of iets in die richting. Dus ik nam mijn boeken en magazine mee en natuurlijk een vrolijk humeur en dacht een kopje thee te gaan drinken met de hoofdredacteur van Landidee. En dat ging ik ook, alleen toen ik er aankwam gaf zij aan dat ook de directeur van de uitgeverij aan zou schuiven. Toen dacht ik…uhm…owjeeeee had ik misschien iets moeten voorbereiden haha. Dit had ik niet verwacht. Doodeng vond ik het ineens en ik wist niet wat me overkwam. Hij schoof aan en bekeek mijn eerdere magazine en gaf aan dat hij onder de indruk was. Dat vond ik zo gaaf, want dit is iemand die er echt verstand van heeft en ik deed natuurlijk maar gewoon wat ik mooi vond. In de minuut daarna gaf hij aan dat hij het leuk vond als ik samen met de uitgeverij aan de slag ging met het maken van toffe nieuwe magazines. Ik denk dat mijn mond toen open viel maar kon mezelf natuurlijk niet zien. Toen ik naar huis reed zat ik in een soort bubbel, zou dit echt gaan gebeuren, zou mijn grootste droom ooit uit gaan komen. En ik kan je zeggen het gaat echt gebeuren!

HHL magazine
Bestel nu…

Na maanden, samen met een echte redactie, keihard werken aan mijn tofste project ever! Kun jij nu het eerste exemplaar van Happy handmade Living magazine online bestellen :) En het is zo ontzettend gaaf geworden! Het september nummer staat bomvol toffe DIY projecten, haak- en breipatronen, inspiratie op het gebied van interieur, mode, reizen en nog veel meer! Een los nummer kost €7,95, geen geld voor zo’n prachtig bewaarexemplaar toch? Als je nu vast besteld (vóór 27 augustus 2019) heb je nog meer voordelen, zoals dat je het als eerste in huis hebt en je betaalt tijdelijk geen verzendkosten.

Wil jij Happy Handmade Living Magazine meteen bestellen? Klik dan HIER om naar de shop te gaan. Aftellen maar! 

-X- Lies 

13 reacties op “HAPPY HANDMADE LIVING MAGAZINE”

 1. Liza schreef:

  Errug gaaf Lisanne! En leuk dat ik weer mee mocht doen :-)
  Succes! X

 2. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

  Heel tof!
  Ik klik ff door naar de webshop …

 3. José de Bloeme schreef:

  Wat leuk om te lezen! Een eigen tijdschrift over haken, naaien en quilten is mijn droom, misschien dat die ook uitkomt :) Ik heb jouw tijdschrift natuurlijk meteen besteld, kan niet wachten om te zien wat er in staat!

 4. ilonka schreef:

  jippie?hy is besteld hoor??ben reuze benieuwd maar t zal wel weer een mooi kleurryk en vol ideeen staan

 5. Mireille schreef:

  Hi Lisanne, wat ontzettend gaaf. Ga je magazine zeker kopen, ziet er mooi uit!
  Fijn dat je droom nu uitkomt. Toitoitoi! X

 6. Michaela schreef:

  Zo leuk, wil graag je magazine bestellen maar lukt helaas niet op de website

 7. Irma smulders schreef:

  Ik heb je tijdschrift besteld een paar weken geleden , tot nu toe niet ontvangen. Hoe zou dat komen?

  • Lisanne Multem schreef:

   Hi Irma, dat komt omdat hij nog niet klaar is. Zoals je bij de bestelling hebt kunnen lezen komt hij naar verwachting rond 3 september in de brievenbus :) Groetjes Lisanne

 8. Marja Pröpper Multem schreef:

  Hallo Lisanne,

  Dat is toevallig zeg, mijn meisjesnaam is ook Multem, wij moeten haast wel familie van elkaar zijn, ik kwam je naam tegen in het blad Wonen Landelijke Stijl en ben je gaan opzoeken en heb gelijk je boek Living besteld en wacht in spanning af
  Hartelijke groet,

  Marja Pröpper

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving