11 oktober 2019

NLZiet

On demand tv kijken

Omdat jij waarschijnlijk net als ik heel graag creatief bezig bent en daar hopelijk ook lekker veel tijd aan besteed. Vroeg ik me af of jij ook vaak tv kijkt tijdens het maken. Ik kan niet goed stilzitten, maar tv kijken tijdens het haken of breien is de perfecte combi :) Er zijn een aantal programma’s die ik graag kijk. En meestal komen die net op een tijdstip waarop ik nog onderweg of aan het werk ben. Soms is het ook zo dat twee programma’s die ik graag volg, precies tegelijk worden uitgezonden. Bijvoorbeeld VT wonen en 3 op reis.

On demand tv kijken
Online TV kijken

In het begin vond ik het altijd super vervelend omdat ik dan moest kiezen en die programma’s nou juist graag allebei wilde zien. Maar inmiddels heb ik daar de perfecte oplossing voor. Namelijk het terugkijken van programma’s op elk moment dat ik maar wil. Lang leven het online televisie kijken. Met behulp van NLZIET kan ik tv kijken wanneer het mij goed uitkomt. NLZIET is eigenlijk een vervanger voor het traditionele televisie kijken. Met een abonnement kun je programma’s van NPO, RTL en SBS live bekijken en ook tot een jaar terugkijken. Daarnaast kun je bij sommige programma’s zelfs afleveringen vooruitkijken. Ideaal toch!

On demand tv kijken

Heerlijk vind ik dat, even rustig zitten en iets kijken dat ik leuk vind. De ene keer is het RTL Boulevard omdat daar een onderwerp in zit dat ik interessant vind en het verder vooral veel onzin is. Heerlijk om bij te ontspannen. Niet nadenken en tegelijkertijd kilometers haken :) Maar ook zomer met Art, De wereld draait door en alle woonprogramma’s als eigen huis en tuin, VT wonen en Woonmagazine kijk ik graag. Ik Vertrek, vind ik ook altijd leuk. Ik denk omdat dat stiekem toch een droom blijft van onszelf.

Mijn favoriete programma’s

Ook een spannende serie kijk ik graag. Zo fijn dat je nu nooit een aflevering hoeft te missen. Ik kan helemaal verdwalen in een goede serie als Judas of Killing Eve. En het voordeel van tegelijkertijd met je handen bezig zijn, is dat je de hele enge stukjes maar met één oog bekijkt. Scheelt je weer een aantal schrikmomenten. Herken jij dit ook? Kijk jij ook graag tv tegelijk met het haken of breien? Of hou jij je aandacht liever bij maar één ding? Ik zou soms willen dat ik dat kon maar dat lukt me echt niet haha. En in dit geval is het helemaal niet erg als je een stukje mist, want je spoelt de uitzending net zo gemakkelijk even terug. 

On demand tv kijken

Kortom voor mij is dit de ideale situatie, ik ben dan ook wel echt een fanatieke film en seriekijker hoor. Vroeger was ik lid van de bioscoop en de videotheek (bestond toen nog) alleen met twee banen merk ik dat daar gewoon bijna geen tijd meer voor is. Maar ik vind het nog wel steeds net zo leuk om ze te kijken. Nu kan ik twee van mijn hobby’s dus prima combineren en dat gewoon bij me thuis op de bank.

Ben ook benieuwd of jij ook lid bent van diensten als NLZIET waarmee je online tv kunt kijken wanneer je maar wilt. Heb jij nog leuke tips voor mij? Bijvoorbeeld een goede serie, een leuke film of een uitzending die ik moet zien? Laat jouw tip dan achter in de reacties. Dan hebben we met elkaar weer lekker veel kijkplezier dit najaar! Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van NLZIET? Neem dan een kijkje op de website. Je kunt NLZIET de eerste maand uitproberen voor maar €0,01 daarna is het €7,95 per maand.

Liefs Lies 

Eén reactie op “NLZiet”

  1. Handmade by Liane schreef:

    Ik haak eigenlijk nooit bij de tv… dan denk ik weer dat ik niet goed op let ofzo… ik zit dan meer (teveel) ;) op mijn telefoon…. als er niets op tv is kijk ik wat opgenomen programma’s terug of Netflix wat we sinds een tijdje hebben… het begon net prison break… echt een aanrader… good girls ook zo mooi… Maar op dit moment is er nog veel op tv wat ik al niet bij kan houden dus even geen Netflix voor mij al was ik bezig met een spannende serie… zo spannend dat ik de naam al niet meer weet? … en op videoland vind ik soof zo leuk… verder kom ik niet … ik werk niet en kom nog tijd te kort… denk dat ik iets teveel met mijn hobbies bezig ben ofzo …. oeps ;))

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving