fbpx


Droomdeken 4.0 tot zover

Hi, hoe gaat het met je? Hier gaat het kwa gezondheid gelukkig goed en ben ik heel blij dat ik vanuit huis kan werken. Ik merk dat ik veel afleiding vind in mijn huis, tuin en handwerken. Daarom wilde ik je even laten zien hoever ik met de droomdeken van Wolplein ben. Hij wordt namelijk zo ontzettend tof!!

Droomdeken 4.0

Het begon allemaal met deze mooie bollen eind februari. Ik koos voor de kleuren Creme en Birch. Inmiddels zijn we natuurlijk al een boel weken verder en wordt het echt een hele gave deken. Ik laat je even zien hoe het resultaat tot nu toe is.

Supertof he! Het is echt een heerlijke uitdaging en zeker in deze tijd is het superfijn om elke week verrast te worden met een nieuw patroondeel. Het zijn ook zulke toffe steken en de deken wordt echt een pracht exemplaar.

Doe jij ook mee? En kan jij het bijhouden? Of heb je spijt dat je nog niet meedoet? Dat hoeft overigens niet want je kunt het pakker HIER bij Wolplein bestellen en dan kun je deze geweldige deken alsnog maken.

Ik vind het echt een aanrader! Maar dat was je vast al duidelijk na dit bericht :)

Liefs Lies

Labels:,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Madelon

  |

  Hoi, ik heb een vraag: wat is de verhouding in de kleuren, weet je dat nog? Hoeveel bollen had je van de lichte kleur en hoeveel van de iets donkerder?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Oeh nee dat weet ik niet meer omdat dat in een pakket kwam. Maar daar kan Wolplein je zeker bij helpen :)
   Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter