17 april 2020

Echte post is zoveel leuker!

Free Printable kaarten

Mis jij ook zoveel mensen nu we allemaal zo aan huis gekluisterd zijn? Heerlijk hoor nu de zon zo lekker schijnt en ik gebruik kan maken van onze tuin. Maar ik merk wel dat ik het af en toe best eenzaam vind. En daar hebben momenteel veel meer mensen last van. Daarom is het belangrijk om op andere manieren met elkaar in contact te komen.

Gelukkig hebben we tegenwoordig internet en kunnen we FaceTime, appen en video-vergaderen maar toch gaat er niets boven echte post! Zeker voor mijn oma en die stuur ik dan ook trouw elke week twee keer echte post. Af en toe een cadeautje maar meestal een leuke kaart.

Miranda van Hippp in Huis maakte deze te gekke kaartjes om iemand mee op te vrolijken. Hoe gaaf dat je deze kaarten gewoon zelf kunt printen en kunt opsturen. Of doe ze door de brievenbus bij de buren. Iedereen kan wel een leuke kaart gebruiken!

Wil jij ook zo’n toffe kaart versturen naar iemand die je dierbaar is, die je een hart onder de riem wil steken of gewoon deze kaarten bij iedereen in de brievenbus doen die in de buurt woont? Dat kan want Miranda heeft deze toffe Free Printable beschikbaar gesteld voor iedereen.

DOWNLOAD PRINTABLE HIER!

Heel veel plezier met versturen! En zeg het vooral voort, want hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe meer mensen we kunnen opvrolijken met zo’n toffe kaart.

Liefs Lies, namens Miranda!

4 reacties op “Echte post is zoveel leuker!”

  1. Sofie schreef:

    Och, wat leuk. Dank je wel!
    Fijne groetjes Sofie en zorg goed voor mekaar.

  2. Carla schreef:

    Ik had deze af geprint en gepost.Vandaag liet al iemand weten dat het was aangekomen.Ik had de tekst op een restje behangpapier geplakt en zo verstuurd.Echte onverwachte post is leuker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving