1 september 2020

I’m back!

Hi! Ik ben er weer, jeetje mina wat was het warm de afgelopen weken haha. Het liep daardoor allemaal wel net wat anders hoor. Ik was van plan om echt keihard vooruit te gaan werken, maar dat lukte me niet echt met 37 graden haha.

De vakantie was wel echt heerlijk met die hitte, ik moest het verplicht even rustiger aan doen :) Hoe was het bij jullie de afgelopen weken? Ook zo heet? Die hele Corona periode is nog lang niet verdwenen en ik merk dat ik er soms echt een beetje somber van word. Daarom ga ik de komende periode lekker aan de slag met een heleboel toffe en vrolijke projecten!

Natuurlijk heb ik de afgelopen weken wel een aantal dingen gedaan, zoals de kerstshoot voor de kerstspecial van het magazine! En die was ZO gaaf! Heel zwaar met die hitte maar echt het is zo tof geworden! Ik kan er natuurlijk nog niets van laten zien maar ik had een supertoffe locatie gehuurd. Hieronder zie je vast een sneak peek. Vanaf 22 oktober ligt de Kerst editie in de winkels, en natuurlijk eerder bij de abonnees. Je kunt nu HIER abonnee worden.

En nog meer leuk magazine nieuws wat Editie 5, een prachtige groene editie ligt natuurlijk nu in de winkels! Hij is ZO gaaf geworden, ik was er al verliefd op, maar door al die mega toffe reacties van jullie, ben ik nog blijer:) Heb jij hem nog niet in huis, je koopt hem nu bij de boekhandels en supermarkten, of bestel hem hier in de webshop.

Word je toch helemaal zen van al dat heerlijke groen haha. Overigens ben ik mijn woonkamer nu lekker aan het aanpassen en aan het herfstproof maken. Had ik zo’n zin in! Na 4 weken hittegolf dacht ik hoppa, aan de slag haha. Ik zal er binnenkort natuurlijk wat foto’s van delen. Er is een hoop groen vervangen door een andere mooie warme kleur…

Meteen ging ik aan de slag met een te gekke DIY voor mooie terracotta bloempotten. Daar lees je binnenkort alles over op mijn blog. Maar voor nu eerst, ik hoop dat jullie allemaal een heerlijke zomer achter de rug hebben en dat we gezellig met elkaar een heerlijke creatieve cosy herfst tegemoet gaan :) Tot snel!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving