21 mei 2021

Oneindig veel tuinplezier dankzij overkapping

Overkapping

We hebben nog niet echt het zomergevoel te pakken door de weersomstandigheden van de afgelopen weken, maar het tuinseizoen is toch echt begonnen! Ik kan daar zo ontzettend van genieten en ik kan dus ook niet wachten op die lange zonnige dagen in de tuin. Wij genieten van oneindig veel tuinplezier dankzij onze overkapping.

Een overkapping of terrasoverkapping geeft zoveel extra plezier aan je tuin. Je kunt er gemakkelijk uit de zon zitten als het erg warm is, of je zit er heerlijk droog bij een regenbui. Hierdoor zul je veel vaker en langer kunnen genieten van het buiten zijn. Ik kan echt zeggen dat het de beste investering is geweest van onze tuinverbouwing.

Er zijn natuurlijk ontzettend veel opties als het gaat om jouw ideale overkapping. Wij kozen voor een overkapping aan onze schuur waardoor we meteen achterin de tuin een heerlijk terras creëren. Maar hierdoor kunnen we ook altijd droog onze fiets uit de schuur pakken en tuinieren. Dat is voor ons de ideale plek, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een prachtige tuinkamer aan je woonkamer. Deze ruimte zal je veel gebruiken als de temperatuur aangenaam genoeg is, omdat dit voelt als een extra deel van je woonkamer.

Doordat de wanden en het dak van glas zijn, zal het extra veel licht doorlaten en kun je deze als het warm genoeg is ook nog openzetten voor het echte buiten gevoel. Wij dromen nog van zo’n wand aan de zijkant van ons terras zodat we ook altijd uit de wind kunnen zitten. Met een hoekhuis heb je dan nog sneller plezier van het terras in het gehele voor- en najaar.

Ik vind zelf veel inspiratie bij Verasol, zij hebben echt ongelofelijk veel opties als het gaat om overkappingen en tuinkamers. Het zijn echte droomexemplaren als je het mij vraagt. Hieronder zie je aantal geweldige opties die zij hebben gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om deze overkappingen of tuinkamers zelf te plaatsen maar je kunt ook gebruik maken van de montageservice van Verasols vaklieden.

Droom jij ook van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte binnen creëren? Met Verasol realiseer je die droom. Dankzij het ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou of je woning past.

Zij helpen je graag bij het samenstellen van een terrasoverkapping op maat die helemaal bij je wensen past. Door het uitgebreide aanbod aan opties in zonwering, verlichting, kleuren en stijlen kun je het helemaal personaliseren. Neem gerust een kijkje op de website van Verasol, je zal er veel inspiratie vinden. Wie weet heb jij binnenkort ook oneindig veel tuinplezier dankzij overkapping. Kijk voor meer tuininspiratie gerust nog even verder op mijn blog.

Liefs Lisanne

Dit bericht is in samenwerking met Verasol opgesteld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving