18 juni 2021

ClickUp het meest veelzijdige tuin-accessoire

Gardena click-up

Soms komt er een nieuw product op de markt waarvan je denkt dat het voor jou gemaakt is. Ik gebruik al heel veel tuingereedschap van Gardena in de tuin. Het is goed en degelijk. Maar het nieuwe Gardena all-season lifestyle systeem ClickUp is echt helemaal mijn cup of tea. Het is namelijk ook nog eens heel mooi. ClickUp is een flexibel tuinontwerp-systeem, het meest veelzijdige tuin-accessoire dat ik ooit heb gezien. Met de verschillende elementen kun je de tuin steeds opnieuw verfraaien.

Flexibel en stevig 

Het systeem bestaat dus uit verschillende onderdelen maar het basis onderdeel is de ClickUp steel. Op deze stok kun je alle verschillende accessoires bevestigen. De steel zet je met gemak in de aarde waardoor bijna overal een tuin accessoire kunt plaatsen. Ook wanneer je een kleine tuin, of een balkon hebt kun je deze accessoires prima kwijt. Je kunt hem zelf in een plantenbak plaatsen. Met de innovatieve One-Click-sluiting kunnen de opzetstukken eenvoudig en veilig worden vastgeklikt! Je kunt heel gemakkelijk wisselen wanneer je wilt, bijvoorbeeld met de seizoenen mee. Eenmaal vastgeklikt, is de verbinding zeer stabiel en wiebelt niet.

Insectenhotel

Een van mijn favorieten opzetstukken is het insectenhotel. Het hotel is gebouwd volgens de laatste literatuur over nestgewoonten van insecten: De kamers zijn 10 cm lang en de boorgaten zijn schoon. De speciaal ontworpen kamers en kamers zijn ontworpen voor wilde bijen, vlinders en lieveheersbeestjes, zodat veel gasten een geschikte schuilplaats kunnen vinden. Het staat ook nog een s heel sjiek in de tuin. Je helpt de natuur een handje en hebt er een prachtig accessoire bij. WIN-WIN dus!

Tuinfakkel

Oké, eigenlijk zijn alle opzetstukken mijn favoriet, want deze tuinfakkel is ook helemaal te gek! Het reservoir van de TuinFakkel is groot genoeg voor 350 ml gewone lampolie. Genoeg om minimaal zes uur een gezellige sfeer te creëren met warm licht. De gebogen metalen behuizing beschermt tegen wind en regen, zodat de vlam niet uitgaat door wind en/of regen. De vlam is veilig met de meegeleverde dooflepel op afstand te doven. Wel zo veilig voor mens en milieu. Staat toch helemaal super gezellig! Bbq erbij en eindelijk weer eens die vrienden of familie over de vloer nu het weer kan.

Vogel voerhuis

Het ClickUp vogelvoederhuis is speciaal ontworpen om verschillende vogels aan te trekken met een smakelijk tuinbuffet. Het stijlvolle, elegante design is een absolute blikvanger in je tuin. Het voerstation is eenvoudig te vullen met vogelzaad door de overkapping te verwijderen en het voer in de dispenser te doen. Ideaal toch! Ik ben helemaal happy met deze prachtige toevoeging aan mijn tuin. De garantie van 5 jaar garandeert de hoge kwaliteit die je van Gardena gewend bent.

Naast deze opzetstukken is er ook nog een mooie witte design plantenbak. Wil je meer informatie over de ClickUp? Kijk dan even op de website van Gardena. Wil jij ClickUp het meest veelzijdige tuin-accessoire meteen shoppen? Je vindt de producten onder andere bij Karwei en bol.com.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving