20 juni 2021

Intratuin tuintrends en mini make-over

mini make-over tuin

Wat is het toch heerlijk dat we weer kunnen winkelen zonder afspraak! Na heel veel maanden ging ik eindelijk weer eens heerlijk shoppen en inspiratie op doen bij Intratruin. Nu het zulk stralend weer is, ben ik de hele dag buiten te vinden. Ik geniet echt volop van onze tuin en heb al vele fijne plekjes gecreëerd. De tuin is echt een verlengde van ons huis, ik werk buiten, we eten buiten (ontbijt, lunch en diner soms) en ontspannen buiten. Maar er was nog wel wat werk nodig bij het terras naast ons huis. In dit bericht deel ik daarom de Intratuin tuintrends en een mini make-over van dat plekje.

Op het moment dat ik de Intratuin binnenliep voelde ik meteen hoe erg ik het had gemist. Wat is het toch heerlijk zo’n grote winkel bomvol kleuren en planten. Er is zoveel inspiratie te vinden. Een aantal trends vielen mij meteen op. Zij maken het buiten leven echt compleet!

Zo is er heel veel aan meubels en accessoires in de kleur donkeroranje te vinden. Dit zie je vooral veel in combinatie met goud. Ik ben er gek op! Ik scoorde zelf een prachtige gouden vaas met palmbomen en een mooie donker oranje bijzettafel. Maar ook zag ik twee prachtige kussens en een prachtig buitenkleed in die kleuren (zie de foto’s verderop in dit bericht).

Ook is er heel veel op het gebied van Solar verlichting te vinden. Er is echt ongelofelijk veel keus in lampen, lampionnen etc. Te gekke opengewerkte Marrokaans achtige lampionnen in rijke kleuren, waaronder in goud. Ja, die moest ik natuurlijk hebben. Ik heb nog nooit zoveel mooie Solar lampen gezien, ze zien er uit als echte lampen, maar kunnen dus gewoon in de tuin. Zelfs staande lampen en echt grote lampenkappen voor boven de eettafel zijn er in vele soorten te vinden. Je kunt de tuin daarmee op dezelfde manier verlichten als je woonkamer.

Ik zag ook heel veel mooie rieten accessoires en meubels. Denk aan prachtige grote palmbladeren voor in een vaas of gewoon los tegen de muur. Maar ook aan mooie plantenbakken en rieten schermen om een wand mee op te vrolijken. Ik ben gek op riet en wil nog een keer terug om zo’n mooi scherm te kopen voor bovenop mijn pergola.

Met de prachtige accessoires die ik kocht bij Intratuin gaf ik het terras naast ons huis een make-over. Nu is het echt een heerlijke plek geworden waar we gehele zomer kunnen genieten. Een aantal accessoire die al snel een heel groot verschil maken zijn kussens, een buitenkleed en die prachtige Solar lampen. Ik kan ook niet zonder een bijzettafel, zo heerlijk om je zomerse drankje op te zetten. Ook de prachtige gouden vaas met palmbomen geeft heel veel sfeer af. Door de solarverlichting is het s’avonds ook echt een heerlijk plekje om te zitten.

Supergezellig is het nu geworden hè. Ik ben er helemaal happy mee, zo komen we de zomermaanden wel door. Ik zie mezelf al helemaal zitten met een goed boek en een lekker zomers drankje. Ben jij ook nog op zoek naar mooie tuinmeubelen of accessoires of wil jij je meer informatie over de Intratuin tuintrends? Kijk dan zeker ook even op de inspiratie pagina van Intratuin.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

2 reacties op “Intratuin tuintrends en mini make-over”

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Fijn hè, dat we weer zo een winkel kunnen binnenlopen.
    Heerlijke inspriratie deze blogpost!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving