16 juli 2021

Tapas avond met Xenos.nl

Tapas avond met Xenos.nl

Wist jij dat ze bij Xenos.nl niet alleen maar servies en woonaccessoires verkopen? Ze verkopen ook nog eens heerlijke boodschappen voor een gezellig tapas avondje in de tuin. Ik kwam daar dus laatst achter en had meteen zin om een gezellige hapjes avond in de tuin te plannen. Ik deel in dit bericht hoe je een tapas avond met Xenos.nl maakt.

Eten en drinken

Je kunt met gemak een heel leuk thema avondje bij elkaar shoppen en tovert de eettafel zo om in een feestelijke sfeer. Alles dat je op de tafel ziet staan, komt van Xenos.nl. Het servies is mijn favoriet echt, die prachtige diepe blauwgroene kleur past perfect bij ons interieur en de borden lijken wel handgemaakt zo mooi. Daar word je toch helemaal gelukkig van.

Maar ook de prachtige ovenschaal is een echte eye-catcher. En hoe leuk en lekker zien die hapjes en drankjes eruit! Er ging voor mijn echt een nieuwe wereld open toen ik zag dat Xenos allemaal leuke producten heef tin de categorie eten en drinken. Gezellige zomerse drankjes, een heerlijke rode pesto, maar ook lekkere tortillachips om nachos mee te maken.

De rieten placemats en cocktail prikkers geven de tafel meteen nog meer sfeer. Ik hou er ontzettend van als het er allemaal gezellig uitziet op tafel. Het hele plaatje klopt dan en op de één of andere manier eet dat toch nog lekkerder.

Nachos ala HHL

Wil jij deze heerlijke nachos ook eens maken? Ik deel hier het simpele maar o zo lekkere recept met jou.

  • 1 zak tortillachips (Xenos.nl)
  • 2 tomaten
  • 1 rode ui
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 3 takjes verse koriander
  • Ongeveer 7 jalapenoplakjes (Xenos.nl)
  • 125 ml crème fresh

Snijd de rode ui, de tomaat (verwijder de zaadjes) en de jalapeno plakjes in kleine blokjes. Snijd de blaadjes van de verse koriander fijn. Verdeel de tortillachips over de ovenschaal en strooi daar bovenop de geraspte kaas. Verdeel ook de blokjes tomaat, ui en jalapeno over de ovenschaal. Verdeel daarbovenop de crème fresh. Zet de schaal ongeveer 10 minuten in de oven, als de kaas is gesmolten is het klaar. Als topping verdeel je de koriander over de crème fresh. Smullen maar!!!

Ben jij geen van koriander? Laat dat dan gewoon weg. En als je niet van pittig houdt kun je ook de jalapeno achterwege laten. Geloof me, dit recept valt echt bij iedereen in de smaak. Ben je net als ik helemaal weg van dit prachtige servies, het heet Isa en er zijn zowel diner- als ontbijtborden en schalen verkrijgbaar. De ovenschaal heet Stoneware in groen en de glazen met gouden luipaard vind je onder de naam glas luipaard.

Ga jij ook aan de slag met een tapas avond met producten van Xenos.nl of dit nacho recept, deel het dan gerust met me. Vind ik ontzettend leuk om te zien!

Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving