14 november 2021

Treasure label animalprint bags!

Treasure label animal print bags!

Dierenprint tassen

De Treasure label animalprint bags, zijn het geen dotjes? Deze kleurrijke dierenprint tassen van Treasure label zijn gemaakt van leer leftovers. Stukken leer die anders worden weggegooid door de grote fabrieken, krijgen bij Treasure bags een nieuw leven! Omdat de dierenprint tasjes worden gemaakt van overgebleven leer, is elke tas uniek!

Er zijn zoveel toffe tasjes in de webshop te vinden dat het erg moeilijk is om een keuze te maken. De panterprint zijn natuurlijk mijn absolute favoriet, maar ik moet zeggen dat ik ook helemaal weg ben van de zebra-, hert- en giraf- print tasjes!

Crossbody tasjes

De Treasure collectie bestaat uit meer dan 15 verschillende modellen waarover het handige crossbody tasje. Alle tassen met dierenprint zijn helemaal uniek en hebben dus allemaal een andere samenstelling qua leer en kleuren. Heb jij jouw favoriete tas uitgekozen? Dan ben jij dus de enige die deze exacte dierenprint tas heeft! Ook zijn er heel handige laptop tassen te verkrijgen in dezelfde stijl. Zo kom je ook nog eens fashionable op je werk aan. want laten we eerlijk zijn, de meeste laptop tassen zijn niet heel stijlvol :)

Fairtrade tassen

Kristel werkt samen met een atelier in India dat samenwerkt met tientallen onafhankelijke ambachtslieden. Zij zijn allemaal volwassen (18+) en werken voornamelijk vanuit huis met veel passie en liefde aan elke tas. En dat is niet het enige wat de tassen zo bijzonder maakt, want ze zijn gemaakt van leer leftovers. Kleine stukjes leer die door de grote fabrieken weg worden gegooid, krijgen op deze manier dus een nieuw leven! Dus ook in het kader van duurzaamheid scoren de tassen goed. Door het kopen van deze fairtrade tassen kunnen we samen bijdragen aan een betere toekomst in gebieden waar dit het hardst nodig is! 

Gratis verzending

De tassen van Kristel zijn heel betaalbaar en daarom is het meteen ook een heel leuk product om cadeau te geven. Ze worden ook nog eens gratis naar je verzonden. Maar er zijn nog een aantal hele fijne voordelen. De lange hengsels zijn verstelbaar waardoor je de ideale lengte zelf kunt bepalen. De vele vakjes in de tas zorgen ervoor dat je je spullen altijd gemakkelijk kunt terugvinden. Dat vind ik zelf zo ideaal, een vakje voor je telefoon en sleutels, een vakje voor je portemonnee en dan nog een vakje voor bijv. je handgel, zakdoekjes en lippenstiften. Er past heel veel in de tassen en ondanks dat de indeling soms net iets anders is, zijn ze allemaal verrassend efficient. Je ov kaart kan ook nog in het vakje voorop of binnenin met rits. Zo weet je alles gemakkelijk terug te vinden en dat is maar bij weinig tassen een gegeven.

Welk model van de Treasure label animalprint bags kies jij? Ga jij net als ik voor een panterprint tas? Of heb jij al een hele toffe andere favoriete tas in de shop gespot. Ik krijg zo ontzettend veel reacties op mijn tas dat ik er inmiddels ook al vele heb weggegeven. Dus mocht jij nog op zoek zijn naar een cadeau voor de feestdagen, dit is tip van flip.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving