9 april 2022

Zelf kaarten en uitnodigingen maken!

Tegenwoordig wordt er veel minder post verstuurd. Alles gaat bijna digitaal, hoewel dat voor heel veel saaie brieven en rekeningen een heel goede stap is, mis ik al snel de gezellige kaarten en uitnodigingen. Zeker doordat er de afgelopen twee jaren ook veel minder feestjes gevierd werden, werd het stiller en saaier in de brievenbus. Bij Kaartje2go.nl kun je zelf kaarten en uitnodigingen maken!

Gewoon vanuit huis

Ik stuur zelf toch nog veel kaarten, maar ik doe dit wel het liefst vanuit huis via internet. Gewoon omdat je dat even makkelijk en snel tussendoor kunt regelen, ze je helpen herinneren aan een belangrijk moment en het is geen enkel probleem dat je geen postzegels in huis hebt. Gelukkig kan er nu steeds weer meer en ben ik zelf bijvoorbeeld bezig met het maken van de uitnodiging voor de honderdste verjaardag van oma. Ja, je leest het goed, over een aantal maanden wordt ze 100 jaar!

Uniek en persoonlijk

Je kunt super makkelijk en snel je kaarten en uitnodigingen maken bij Kaartje2go.nl. Zo kun je de kaart helemaal personaliseren en maak en verstuur je de kaart in 4 eenvoudige stappen. Voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt is dezelfde dag nog verstuurd, behalve op de zaterdag en zondag. Hoe fijn is dat als je weer eens op het allerlaatste moment aan die verjaardag van je vriendin denkt. Nog twee toffe extra’s zijn dat je de eerste kaart gratis krijgt bij Kaartje2go en dat de kaarten Co2-neutraal gedrukt worden.

Er is bij Kaartje2go.nl heel veel keuze in het ontwerpen van je kaart of uitnodiging. Zo kun je kiezen uit vele trends en stijlen. Kies zelf op wat voor soort papier je jouw kaart wilt afdrukken, glans, mat, gerecycled en ga zo maar door. Je kunt eventueel meteen een sluitzegel erbij bestellen en je kiest zelf welke kleur de envelop moet zijn. Je kunt de kaarten makkelijk personaliseren met bijvoorbeeld namen en leeftijden erop, en op vele kaarten is aan de binnenkant ook al een hele toffe tekst gedrukt. Dat scheelt zelf weer verzinnen.

Bestel eerst een proefdruk

Zo doe ik dat nu ook met de uitnodiging voor de verjaardag van oma, want hoe gaaf is het als daar groot 100 voor staat :) Ik vind hem helemaal tof geworden maar moet hem natuurlijk nog wel even door oma laten goedkeuren. Dat is dus ook zo makkelijk aan Kaartje2go.nl, je kunt namelijk eerst een proefdruk van je kaart bestellen. In zo’n handig proefdruk pakket zit dan:

  • Een proefdruk van deze kaart
  • Voorbeelden van papiersoorten en envelop kleuren
  • Een flyer met alle vervolgstappen

Super easy toch! Dan weet je zeker dat het goedkomt met jouw uitnodigingen. Dus moet je binnenkort ook zelf kaarten en uitnodigingen maken? Neem dan snel een kijkje op de website Kaartje2go.nl om jouw unieke persoonlijke kaart te maken.

Liefs Lies

Kijk voor meer inspiratie op het gebied van lifestyle op mijn blog.

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving