23 september 2022

DESIGN TUINMEUBELEN VAN BOREK

Heb jij ook zo genoten van dit heerlijke zomerseizoen? Wat hebben we veel buiten kunnen leven, ik vond het heerlijk om zoveel in de tuin te zijn. En nog steeds, want ook deze week is het heerlijk weer. Het allerbelangrijkste van buitenleven is toch wel goede tuinmeubels. Als je heerlijk buiten kunt lunchen, dineren en natuurlijk vooral relaxen, kun je de hele dag buiten genieten! Met de design tuinmeubelen van Borek bij MisterDesign lukt dat gegarandeerd. Bekijk Borek bij MisterDesign.

Al meer dan veertig jaar creëert Borek met een team van gerenommeerde Nederlandse ontwerpers stijlvolle en tijdloze buitenmeubelen van hoogwaardige materialen. Het familiebedrijf zet comfort en duurzaamheid voorop in zijn designs en laat zich inspireren door invloeden uit de design- en modewereld. Met de tuinmeubelen van Borek wordt het woongenot van binnen op sfeervolle wijze uitgebreid naar buiten. Breng heerlijke zomeravonden door met familie en vrienden op de Softline Modulaire Bank of geniet urenlang in de zon op het Ovar Ligbed.

Nog iets dat super belangrijk is om optimaal van de tuin te kunnen genieten is dat je een fijne schaduw plek kunt creëren. Naast prachtige tuinmeubelen, heeft Borek ook stijlvolle parasols in de collectie. Elke Borek parasol is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze tegen weer en wind bestand zijn. Creëer de perfecte schaduw op het terras, in de eet- of zithoek met de Capri Parasol of de Flexy Parasol: voor elke plek in uw buitenruimte heeft Borek een parasol in zijn collectie. Bekijk Borek parasols bij MisterDesign.

Wat een plaatje he, deze prachtige set! Zo sfeervol en warm. Ik zie mezelf er al aan zitten hoor. Wil jij meer informatie over deze prachtige design tuinmeubelen van Borek, neem dan eens een kijkje op de website van MisterDesign. Er is ontzettend veel inspiratie te vinden en niet alleen voor buitenshuis :)

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving