11 juni 2023

Tuintips met Xenos 

Yeah…het is eindelijk mooi (warm genoeg) weer! Zo fijn, dat we lekker kunnen genieten van het buitenleven. Ik gaf onze tuin een touch up voor dit nieuwe seizoen. Bekijk hoe ik deze make-over heb gedaan met de tuinitems van Xenos.

Mijn tuin is er inmiddels helemaal klaar voor. Een aantal items waren aan vervanging toe en een aantal waren met behulp van een DIY weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. 

Ik ben compleet in love met mijn nieuwe bamboe tuinstoelen. Wat zijn ze prachtig hè! De bamboe tuinmeubelen van Xenos hebben allemaal ecru kleurige kussens en dat vind ik echt prachtig. Deze stoelen passen perfect bij de ligstoelen en de tafel die ik al had. De tafel gaf ik een snelle make-over met wat tegels die ik nog had liggen. Daardoor is hij weer helemaal nieuw en past hij perfect bij de Marokkaanse uitstraling die ik in de tuin wilde creëren. 

Mijn hangmat was aan vervanging toe. En Xenos heeft perfect basic hangmat voor mij. Zonder franje en met veel mogelijkheden voor een DIY, je kunt er alle kanten mee op. Je kunt hem bestempelen, er franjes aan maken. Maar ik koos ervoor om er applicaties op te strijken. 

Ik ben momenteel dol op smileys en omdat een hangmat op en top zomer is, koos ik voor smiley applicaties met palmboompjes als ogen. Staat toch helemaal te gek! Een ander basic item dat ik prachtig vind is de ecru kleurige parasol. Ook die geef je eenvoudig een geheel unieke look. Je kunt er schelpen of franjes aanmaken. Maar ik streek er dezelfde smileys op zodat het een geheel wordt met de hangmat. Deze producten zijn natuurlijk ook zonder DIY al perfect voor de tuin. Maar ik hou er gewoon van om ze helemaal eigen te maken. 

Ook kwa accessoires zit je helemaal goed bij Xenos.nl. Het leuke buiten vloerkleed, de stoere tuinfakkel in boomstam, het solar lampje en de tuinfakkels vind je ook in de webshop. Ze maken de tuin helemaal af en zijn ideaal voor een leuke tuinparty of bbq. 

Ik ben er helemaal klaar voor. Kom maar op met die lange zomeravonden! Laat het ons gerust weten als jij ook aan de slag gaat met de tuintips met Xenos.nl. Dat vinden we ontzettend leuk om te zien.

Liefs Lies 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving