2 juni 2023

World Uniques collectie

World Uniques collectie

Ben jij ook zo gek op unieke meubels in huis? Ik vind dat echt geweldig, de meubels en accesoires vertellen een verhaal. Ze zijn uniek en daardoor zie je ze niet in vele andere interieurs terug, en ze geven ontzettend veel sfeer af aan je interieur. Bij Zen Lifestyle vind je een hele grote collectie met India meubelen, de World Uniques collectie. 

Mix and match!

Ik combineer in mijn interieur graag allemaal verschillende items. Denk aan kringloopvondsten, vakantie souvenirs, vondsten uit de natuur en design items. Deze unieke World Uniques producten zijn speciaal uit de gehele wereld voor Zen-lifestyle geselecteerd. Ze passen daardoor perfect in ons interieur en verbinden al deze verschillende items met elkaar. Mix and match! 

Ik zocht een stoere tafel die perfect is voor mijn nieuwe hobby…tuinieren! Een tafel die uitnodigt om aan de slag te gaan buiten. Een hoge tafel waar je aan kunt staan en waar je toch veel op kwijt kan. Nou die tafel vond ik al snel in de Zen Lifestyle webshop. Ik koos voor de stoere India tafel met metalen details. Hij past echt perfect onder de pergola! Het is daardoor de ideale werkplek geworden. 

India meubelen

Bij Zen Lifestyle vind je een speciale afdeling van meer dan 2000m2 met alleen maar oude, unieke kasten uit landen uit Azië. De meeste producten in het oriëntale assortiment zijn eenmalig en dus uniek. De World Uniques kasten zijn stuk voor stuk fairtrade, uniek en enkel met gerecycled hout geproduceerd. Het zijn producten die met veel zorg en passie worden gemaakt. Het hout wordt veelal gewonnen van huizen die gesloopt zijn. Na zorgvuldige selectie wordt dit hout hergebruikt voor het maken van de Indiase pronkstukken. Hiermee wordt verdere ontbossing voorkomen en krijgt het hout een tweede leven. Bovendien draagt het gebruik van gerecycled hout bij tot meer authenticiteit en charme van de meubels. Een oneffenheid, gaatje of kras maakt de meubels juist nog unieker en draagt bij aan de authenticiteit van een product.

De inkoper van Zen Lifestyle gaat regelmatig op reis naar Azië om hier de meeste prachtige authentieke kasten in te kopen. Deze kasten zijn soms wel 40 tot 100 jaar oud, waardoor ze een authentieke en charmante uitstraling hebben. Vanuit direct contact met de fabrieken en arbeiders zien ze toe op de arbeidsomstandigheden en correct gebruik van materialen. Daarnaast kunnen ideeën zo makkelijk worden uitgewisseld. Ieder meubel heeft zijn eigen verhaal.

Vind jouw unieke meubel

Ik ben echt superblij met mijn unieke tafel. Hij geeft zoveel sfeer aan mijn werkplek! Ben jij ook op zoek naar een uniek meubel of accessoire? Kijk dan zeker bij de World Uniques collectie van Zen Lifestyle. De collectie is zo groot, ik weet zeker dat je er zult slagen. Ze hebben ook prachtige kleine houten vitrinekastjes (voor bijv. op je aanrecht) waar ik helemaal verliefd op ben. 

Liefs Lies 

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving