21 februari 2017

Loopy mango sjaal breien..!

 

Een paar weken voor kerst dacht ik, ik ga eens een leuk cadeautje voor mezelf bestellen. 2016 was een heel bijzonder jaar waarin ik heel veel nieuwe toffe kansen kreeg en ik vele leuke mensen heb ontmoet. Maar daarnaast was het ook een jaar waarin ik keihard heb gewerkt :)

Naast mijn blog, boek, haakfeestjes en projecten heb ik namelijk ook een hele leuke fulltime job (het is eigenlijk natuurlijk net andersom:) Dat betekent dat ik elke dag wel wat uren te kort kom om alles te doen wat ik moet en leuk vind. Vaak stofzuig ik tegelijk met dat ik nieuwe blogonderwerpen bedenk en beantwoord ik mailtjes tijdens het koken. De boodschappen laat ik sinds anderhalf jaar bezorgen, want zonder Hello Fresh zou er bij ons geen eten op tafel komen hahaha. Ik vind het heerlijk om met al die dingen bezig te zijn en kan haast niet anders dan nieuwe ideeën verzinnen en uitwerken! Al die avonturen die op mijn pad komen zijn gewoon te gaaf om voorbij te laten gaan en dat heeft er voor gezorgd dat ik nu alweer teveel werk heb om in 2017 af te krijgen hahaha. En dat terwijl mijn goede voornemen was om minder tegelijk te doen. Natuurlijk doe ik dat allemaal omdat ik het allemaal te leuk vind om niet te doen! Maar ik heb wel besloten dat ik mezelf daarom soms een leuk cadeautje mag geven en dat deed ik dus ook :)

Ik zit altijd te zwijmelen bij de foto’s van Loopy Mango garen en heb in het verleden al gewerkt met de XXL garens van hen. Maar ik was de laatste tijd vooral nieuwsgierig naar de Merino 5 van hen en kon het niet laten om een DIY pakket voor een warme sjaal te bestellen. Want 35 sjaals is echt nog niet genoeg ;-) dus er moest er nog één bij.

Ik bestelde het rechtstreeks bij hen in de webshop en moest dus een paar weken wachten tot het uit America was overgekomen. Dat vind ik vaak al het leukst van het bestellen, het wachten op het pakketje. Maar gelukkig was het pakket uitpakken en gebruiken net zo leuk in dit geval. Het is heerlijk zacht garen in een prachtige warme beige kleur. Ik kon niet wachten om te beginnen met breien en het materiaal is echt heerlijk om mee te werken.

De sjaal is nog niet af omdat ik eerst nog 12 andere WIP’s moet afwerken maar dat het echt een heerlijke sjaal gaat worden is zeker :) Dat mag natuurlijk ook wel, want het garen is behoorlijk kostbaar en het verzenden naar Nederland is ook niet heel voordelig. Maar er zijn gewoon van die dingen, die ik echt één x moet proberen en dan is een bol wol een stuk veiliger dan bijv. drank en drugs toch haahahahaha.

Hebben jullie al eens iets gekocht voor jezelf dat eigenlijk veels te duur was maar waar je toch intens van hebt genoten? En hebben jullie nog bijzondere garens of andere gadgets op je verlanglijstje staan? Ik ben heel benieuwd :)

Liefs Lisanne

8 reacties op “Loopy mango sjaal breien..!”

  1. Caroline schreef:

    Zó’n goed plan om jezelf een kadootje te geven☺!
    Wat fijn dat je er dan zo intens van kan genieten.
    Vindt zelf, alleen al dat leuke plaatje op de label van de wol helemaal te gek!
    Kan zelf ook intens genieten van de kleinste dingen☺☺……heerlijk!
    Wens je een hele gezellige dag toe.

    Lieve groet, Caroline.

  2. BY JM schreef:

    Echt heerlijk zulke verwennerijen!
    Ik heb ooit een hele dure bol gekocht voor handwarmers. Eerst heb ik heel lang naar de bol zitten kijken voor ik er mee aan de slag ging.
    Lekker genieten nog Lisanne, van de bol het proces en het eindresultaat!

  3. wilma oud schreef:

    Heerlijk, die positiviteit die je op papier zet. En ja, je hebt het verdiend, zou ik zo zeggen. Geniet verder van je prachtige wol. Het is net alsof ik de zachtheid voel. Groetjes Wilma

  4. Heleen schreef:

    Welverdiend! Om heel blij van te worden!
    x Heleen

  5. Margaret schreef:

    Bezig vrouwtje, knap dat jij al die bordjes zo goed in de lucht houdt. Goed om jezelf dan eens echt te verwennen. Prachtig garen. Echt beter dan allerlei andere pleziertjes in het leven.

    Groetjes, Margaret

  6. Janina schreef:

    Ha ha je bent net een duizendpoot , ik heb het op een beurs wel eens gevraagd aan je , hoe doe je dat , een baan en een leuke hobby die nog meer uren is dan een baan.
    Wel lijkt me dat heel leuk al die uitdagingen.
    Ik werk 28 uur en heb ook zo,n hobby maar iets minder groot hoor, dan denk ik , ik wil nog meer tijd voor hobby , ooit gaat t me misschien wel lukken als t huishouden zichzelf doet en mijn tienerzoon alles zelf regelt en opruimt , maar ik wil ook die leuke uitjes en afspraken niet missen, en de groentetuin en mijn zomerhuisje in het bos en en en ….. Maar ooit ………

  7. Fijn toch, om jezelf af en toe eens te verwennen! Ik kan ook zo blij worden van een bezorgd pakketje, dat had ik deze week niet alleen met bolletjes wol, maar ook met een leuk jurkje. Natuurlijk heb ik ook wel het een en ander op mijn wensenlijstje staan, zoals een wol winder, Manos del Uruguay… Maar er moet altijd wat te wensen blijven, toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving