fbpx


Boom met ballen….

Kerstballen haken
In mijn echte boom hebt ik dit jaar alleen lichtjes.. ik vind de boom al mooi genoeg van zichzelf!
Maar ik heb ook nog een witte houten boom… en daar haakte ik deze leuke kerstballen voor!
Ik hou zelf heel erg van natuurlijke kleuren, ik voeg wel eens een tijdje kleur toe in mijn interieur, maar kom toch altijd weer terug op de rustige kleuren…
De ballen haak je als volgt: Zet een magische ring op en haak daar 6 vasten in. Markeer je beginpunt. Haak 2 vasten in elke vaste (12). Haak 2 vasten in elke 2e vaste (18). Haak 1 vaste in elke vaste (18). Haak 1 halve vaste en hecht de draad af. Voor het kroontje: Hecht een witte draad aan in een willekeurige vaste. Haak 2 vasten, haak een losse en keer je werk. Haak 2 vasten in de 2 witte vasten. Hecht de draad af.. En klaar is je kerstbal!!!
Natuurlijk kun je ze ook in allemaal vrolijke kleurtjes haken…
Veel plezier met kerstballen haken! En fijne feestdagen :)

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter