7 juni 2024

5 x DIY trouwbedankjes maken

10 jaar geleden is het al, dat ik trouwde met de liefde van mijn leven. De tijd vliegt echt voorbij, ik kan me het feest nog herinneren als de dag van gisteren. Het was echt geweldig! Aan het einde van ons feest gaven we onze gasten een leuk kleinigheidje als aandenken aan de voor ons fantastische dagen. Wist je dat Xenos in hun webshop allemaal leuke hobby materialen verkoopt voor een huwelijksfeest of het zelf maken van trouw bedankjes? Ik deel in dit bericht hoe je 5 x DIY trouwbedankjes kunt maken.

Xenos verkoopt hele leuke glazen flesjes die je met van alles kunt vullen om de leukste geschenkjes te maken. Voor deze trouwbedankjes bedacht ik 5 verschillende vullingen met een leuke boodschap als aandenken aan het feest. Naast deze flesjes vond ik er ook hele leuke bruiloftversiering, vulsels en aankleding. Wat je ook nodig hebt is papier, een stift en touw om de boodschappen aan de flesjes te bevestigen.

Je kunt ervoor kiezen om de teksten te printen maar je kunt het ook met de hand erop schrijven. Beide is superleuk! Je hebt de glazen flesjes in twee maten. Vooral de lengte is anders, je kunt de peper en zout versie ook in de kleine flesjes doen. Dus speel hier gerust mee.

Thanks for popping by

Vul de buisjes bijvoorbeeld met mais als knipoog met de boodschap Thanks for popping by of Lets keep this party popping. Staat superleuk en dan kunnen je gasten er thuis ook nog van genieten. Bindt de kaartjes vast met een stukje touw en klaar ben je.

Let love grow!

Zelf vind ik dit de allerleukste omdat er ook een duurzaam tintje aan zit. Deze flesjes vulde ik namelijk met de bloemenzaadjes die je zelf in de tuin kunt planten. Goed voor bijen en vlinders in de tuin en een mooi idee dat je op deze manier de liefde laat groeien.

Perfect match!

De boodschap perfect match is ook een superleuke! Vul de buisjes met lucifers en kies deze keer niet voor een touwtje maar voor een hartjes zegel van kaarsvet om het kaartje op het flesje vast te maken. Staat toch supertof!

Like salt and pepper

De beste match is natuurlijk peper en zout! Vul de buisjes met de luxe peper en zout van Xenos en jouw gasten zullen nog weken lang koken met liefde :) Het ruikt ook nog eens heerlijk wanneer je deze buisjes aan het vullen bent.

Throw confetti

Wat ook wel echt bij een feestje hoort is natuurlijk confetti! Vul de buisjes met vrolijke confetti en geef deze bedankjes al aan het begin van het feest. Dan kunnen de gasten de confetti die avond meteen gebruiken, super feestelijk!

Je kunt met behulp van de pastelstiften de boodschap kaartjes ook nog versieren met mooie pastel kleurtjes. Het is maar net wat je leuker vindt voor jouw trouwfeest.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze ideeën voor de DIY trouwbedankjes. Alles voor knutselen of DIY projecten maken vind je in de webshop van Xenos.

Liefs Lies

Deze blogpost is in samenwerking opgesteld
Ook samenwerken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving