fbpx


I’m so happy……

Ik word zo blij van die gepunnikte woorden..


Het wood sign (bordje) is trouwens van Wood, Wool & Stool.


Grappig eigenlijk, moet je het verschil zien tussen de twee punnik klossen.


De houten klos is van mijn oma, heeft haar vader voor haar gemaakt toen ze klein was, al heel lang geleden. De blauwe is van mij, heb ik paar weken geleden hier gekocht. Is super modern en van plastic, die houten klos ziet er veel mooier uit, alleen die moderne klos werkt veel sneller en makkelijker. Zo gaat dat eigenlijk met alles……..
Nou fijn weekend alvast!!Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

  • Avatar

    afke

    |

    Leuk punniken, het ziet er gezellig uit!

    Reply

Laat een reactie achter