27 december 2013

I’m so happy……

Ik word zo blij van die gepunnikte woorden..

Het wood sign (bordje) is trouwens van Wood, Wool & Stool.
Grappig eigenlijk, moet je het verschil zien tussen de twee punnik klossen.
De houten klos is van mijn oma, heeft haar vader voor haar gemaakt toen ze klein was, al heel lang geleden. De blauwe is van mij, heb ik paar weken geleden hier gekocht. Is super modern en van plastic, die houten klos ziet er veel mooier uit, alleen die moderne klos werkt veel sneller en makkelijker. Zo gaat dat eigenlijk met alles……..
Nou fijn weekend alvast!!

Eén reactie op “I’m so happy……”

  1. afke schreef:

    Leuk punniken, het ziet er gezellig uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving