14 januari 2014

Boeken, boeken en nog meer boeken!!!!

Misschien heb je het al een beetje opgemerkt….ergens in mijn berichten..maar ik ben dol op boeken en tijdschriften!

Echt ik kan er helemaal in verdwijnen…heerlijk!! en dan heb ik het voornamelijk over haak, brei en interieur boeken en tijdschriften. Soms wil ik ook voor een mooi kookboek overstag gaan. Als het maar iets met huis, haard of handwerken te maken heeft ben ik geïnteresseerd. Ik heb er inmiddels zoooooo veel! Dat ik maar een hobby kamer heb gemaakt met al mijn wol en katoen voorraad…

En ook bijna alle boeken en tijdschriften
Nederlandse boeken en tijdschriften

 

Hele oude tijdschriften die al een leven achter de rug hebben en nu nog steeds iemand inspireren

 

 

Nieuwe boeken en tijdschriften

 

Maar ook Engelse boeken en tijdschriften

 

Het zijn inmiddels hele verzamelingen en manlief is soms bang dat de verdiepingsvloer eronder bezwijkt. Maar ja, boeken en tijdschriften zijn nou eenmaal mijn ontspanning, uiteraard haken en breien ook. Maar als ik even iets anders wil doen, dan pak ik er een boek bij en ga ik bladeren en inspiratie opdoen! Ik weet dat er op internet ook heel veel te vinden is, waarschijnlijk meer. Maar er gaat voor mij niets boven een echt boek waar je gewoon in kunt bladeren en aan kunt ruiken (nou ja, alleen aan de nieuwe dan he ;-). Ik hoop dat iemand dit herkent en dat er nog meer huizen scheef staan door al die boeken…. Owja, mocht je nog een leuk boek weten dat nog niet op één van de foto’s staat. Ik hou me aanbevolen!!!
PS: Hou het aub wel onder ons…………..want ja die vloer he

3 reacties op “Boeken, boeken en nog meer boeken!!!!”

  1. Anoniem schreef:

    Waanzinnig, jouw collectie. Ik ben echt jaloers……… ;-). Ik wou dat ik bij je om de hoek woonde, want dan kwam ik elke avond even neuzen. Mijn 3 kids willen ook af en toe een nieuwe broek, of schooltas, maar anders zou mijn geld ook regelrecht naar de boekhandel gaan (en naar de Douglas ;-)). Jer

  2. Greetje schreef:

    Wat heerlijk om zoveel boeken te hebben. Ik zou er uren mee door kunnen brengen. Lekker bladeren om ideeën op te doen. Een koppie thee erbij. Ik zie het al helemaal voor me. Helaas voor mij is mijn collectie nog lang niet zo groot. Maar wat zou jij er blij mee zijn!!! Ik kan me voorstellen dat je nog steeds wilt uitbreiden. Heerlijk!!! Maar ja die vloer……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving