31 januari 2014

Wat van mijn favoriete plaatjes!

Ik kan er naar blijven kijken! Hebben jullie ook van die plaatjes?
Vanavond de uitslag van de give away!!! 

2 reacties op “Wat van mijn favoriete plaatjes!”

  1. Dat zijn écht leuke plaatjes! Ik gebruik ook de scrabble letters weleens om een leuke tekst mee te maken voor bij een foto.

  2. Anoniem schreef:

    Heerlijk, van die mooie sfeerplaatjes. Bijvoorbeeld het plaatje van de plaids opgestapeld. Dat straalt gezelligheid en warmte uit en dat is in de winter altijd heerlijk. Het zijn net kleine stillevens, mooi hoor. Zulke plaatjes geven mij ook altijd inspiratie om te schilderen. Jer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving