fbpx


De opkikkers gaan naar…

Ow wat is dit moeilijk, het liefst geef ik iedereen een opkikker DIY pakketje, want iedereen kan hem meer dan goed gebruiken, maar dat gaat helaas niet. Omdat ik natuurlijk niet kan kiezen heb ik gebruik gemaakt van een random number generator ding…(voor het eerst).


Ik heb de reacties van boven naar beneden genummerd van 1 t/m 22. En daarna op een site ingevuld in zo’n generator. Daar kwam een mooi roze tabelletje tevoorschijn met een willekeurig gekozen nummer, dat ik hier graag wilde laten zien. Maar dat krijg ik met geen mogelijkheid voor elkaar ;-(
Dus hieronder de nummers van de winnaars zonder mooi roze tabelletje.

De pakketjes gaan de reactie nummer 6 en nummer 18:

Reactie nummer 6: mingle-mangle19 augustus 2014 10:27 voor onze opa en oma, die kunnen na al een tijdje in de lappenmand te hebben gezeten wel even een opkikkertje gebruiken, groetjes mingle-mangle

Reactie nummer 18: Liefste Lies19 augustus 2014 22:33 Ik zou het opkikkertje geven aan mijn vriendin die net haar laatste chemo heeft gehad en nu weer verder moet met haar behandeling om deze vreselijke ziekte te overwinnen. Want haar 3 meisjes kunnen haar niet missen!

Dus meiden stuur me een mail met je adres en het opkikker pakketje komt naar je toe. Iedereen dank voor het meedoen en wil je toch graag een opkikkertje haken, het patroon van deze opkikker is te vinden bij mijn gratis patronen. Klik HIER om naar het patroon te gaan.
Fijne vrijdag, bijna weekend!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  Mingle- Mangle

  |

  wauw leuk leuk, bedankt super,super:D
  sturen je gelijk even een mailtje,

  liefs mingle-mangle

  Reply

 • Avatar

  Liefste Lies

  |

  Wat ontzettend leuk dat ik het pakketje mag ontvangen! Dank je wel! Ik stuur je mijn gegevens.

  Liefste Lies

  Reply

 • Avatar

  Margriet

  |

  Wat een lief weggevertje. Leuke actie. Kon je geen gebruik maken van print screen om de tabel aan ons te laten zien? (Druk op de Prt Sc knop op je toetsenbord, ga naar paint en druk op 'plakken', bewerk de screenshot).

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik kreeg het niet voor elkaar, heb van alles geprobeerd. Hihi ben ook niet zo'n held hiermee. Maar ga het volgende x weer proberen! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Corien

  |

  Gefeliciteerd dames!!!!

  Reply

 • Avatar

  Mez11

  |

  gefeliciteerd dames!
  Ik hoop dat de opkikker een glimlach geeft op het gezicht van jullie ontvangers, lief van jullie!
  Groetjes, Joyce

  Reply

Laat een reactie achter