fbpx


Give away!

Hi,
Ik heb iets leuks te vertellen! Ik mag van het Wolcafé (kijk even op de site voor nog veel meer DIY pakketjes) twee DIY pakketjes weggeven voor het haken van mijn opkikker!!!
 Leuk leuk leuk!


 Het is een super leuk klein cadeautje voor iemand die even een opkikkertje nodig heeft! 


Wat moet je doen om te kunnen winnen… Laat een leuke reactie achter bij dit bericht en geef daarin aan voor wie jij de opkikker gaat haken. As. vrijdag laat ik weten wie de opkikkers hebben gewonnen!
Fijne dinsdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (24)

 • Avatar

  Jans

  |

  Wat ontzettend leuk!! Ik zou het graag willen winnen en zal het dan voor mijn zoontje haken. Hij is dol op kikkers (was een van de eerste woordjes die hij kon zeggen…). Voor hem is het erg wennen nu zijn pasgeboren broertje er is en hij de aandacht moet delen.

  Reply

 • Avatar

  Simone s haak en naai blog

  |

  Wat een leuke actie!! Ik zou mijn opkikker geven aan…. even denken… weet er eigenlijk wel 2! Hihi! Mijn lieve buufje die na kanker te hebben overwonnen weer aan het werk moet komende week, of mijn beste dinnetje die ook weer moet gaan werken na haar bevalling van een 2ling en verlof, ze heeft er erg moeite mee de kereltjes thuis te laten…
  Groetjes Simone

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Voor mijn vriendin Ineke, die wel even wat extra aandacht kan gebruiken.
  Fijne dag, Jeanette.

  Reply

 • Avatar

  Brigit

  |

  Ik zou dolgraag een kikkertje haken voor mijn vader die in een moeilijke periode zit. En omdat we allebei geen praters zijn wil ik hem met dit kikkertje laten weten dat ik van hem hou en er voor hem ben.

  Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  voor onze opa en oma, die kunnen na al een tijdje in de lappenmand te hebben gezeten
  wel even een opkikkertje gebruiken,

  groetjes mingle-mangle

  Reply

 • Avatar

  crea d' emilia

  |

  Hey,
  Ik zou deze opkikker graag voor mijn schoonzusje (of bijna dan) willen winnen. Ze is de vriendin van mijn oudste broer en zit al een tijd zonder werk. Ik heb haar aan het haken gekregen en ze is nu net zo'n haakverslaafde als ik. Dus ik zou het pakketje graag willen winnen om haar een beetje op te kikkeren (om een opkikker voor haar te haken of haar het pakketje te geven zodat ze dat zelf kan doen). Een hobby is een dure bezigheid en dat vind ik voor haar heel vervelend want ze vindt het zo leuk. Ik hoop echt dat ik dit voor haar kan winnen.

  Groetjes Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Marie-Anne Rombouts

  |

  Ik zou graag het OPKIKKERTJE aan een heel lief iemand willen geven.
  Eentje die altijd er is en steeds een glimlach weet te toveren op mijn gezicht!
  Superwoman Vicky, ik kruis mijn vingers en wie weet is het kikkertje onderweg naar je toe! x

  Reply

 • Avatar

  Jannies Hobbyhoek

  |

  Voor mijn moeder van 78 en vader van 81, die de laatste tijd erg in de lappenmand zitten. Er zijn weken bij dat ze wel 4 x naar het ziekenhuis moeten.
  Wat ze allemaal mankeren zal ik hier niet allemaal vertellen, want dan zou dit wel een erg lange reactie worden, hihi.
  Maar het zou ze wel heel goed doen een opkikker in deze vorm te krijgen!
  Groetjes, Jannie

  Reply

 • Avatar

  Lize van der Ploeg

  |

  Ook ik kan eigenlijk zelf wel een opkikkertje gebruiken. Ben aan de laatste loodjes van mijn zwangerschap toe.
  Groetjes Lize

  Reply

 • Avatar

  keosinwonderland

  |

  Ik zou deze kikker graag winnen voor mijn lieve man. Hij staat altijd voor mij klaar, hij is mijn rots in de branding, en de laatste tijd zit hij er mentaal en fysiek behoorlijk doorheen. Daarom wil ik er nu graag voor hem zijn zoals hij er voor mij is, en dit kikkertje zou daar een mooi symbool voor zijn.

  Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Leuk! Voor Ankie, de thuishulp van mijn schoonouders, wil ik graag een heel opkikkerpakketje maken (dat kan ze namelijk heel goed gebruiken, volgens mij) en deze zou het helemaal compleet maken! Super leuk! Ik ben direct ook volger geworden :-)
  Groetjes,
  Akkelien (debreimeisjes.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  JoJo

  |

  ik zou de opkikker haken voor mijn tante die kan het heel goed gebruiken

  Reply

 • Avatar

  Bee

  |

  Voor mijn lieve vriendin dorine, ze heeft zelf last van depressies en zorgt voor haar heel depressieve moeder.

  Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Jouw opkikker is echt een grappig kikkertje om anderen op te fleuren of te steunen. Lief gebaar om er twee weg te geven.
  Er zijn vast veel mensen die een opkikkertje kunnen gebruiken. Ik denk dan meteen aan: Een van mijn vrijwilligersmaatjes bij de bibliotheek is plots geveld door een geperforeerde darm en gesettelde buikvliesontsteking. En dat nadat haar vakantie door de MH17-ramp niet door kon gaan.

  Succes met kiezen, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Sofie

  |

  Ik wou deze morgen reageren op de iPad, en het lukte me niet, ik kreeg een error… Waarschijnlijk door mijn taaltje dat ik typte, ik probeer het nog eens!
  Kwaaaak, kwaaak, kwaak, kwaaaaaaaak, kwak, kwakkerdekwaaaaaw ;-)
  Ik zal ook nog een linkje plaatsen naar je give away!
  KWaaaaw, Sofie

  Reply

 • Avatar

  Bien

  |

  Ik zou dit opkikkertje gaan haken voor mijn lieve vriendin die vandaag gestart is met haar eerste van een hele reeks chemobehandelingen. Zij kan zeker wel een opkikkertje gebruiken.
  groetjes,
  Gerbiene

  Reply

 • Avatar

  Liefste Lies

  |

  Ik zou het opkikkertje geven aan mijn vriendin die net haar laatste chemo heeft gehad en nu weer verder moet met haar behandeling om deze vreselijke ziekte te overwinnen. Want haar 3 meisjes kunnen haar niet missen!

  Reply

 • Avatar

  creatieve-vlinder

  |

  Ik zou hem geven aan een vriendin die vorig jaar haar vader verloren is, zelf niet lekker in haar vel zit maar ondertussen altijd voor mij klaar staat in mijn moeilijke periode. Ze verdient het echt op even opgevrolijkt te worden

  Reply

 • Avatar

  Happyezz

  |

  Wat een leuke win-actie!
  Graag doe ik hieraan mee, op moment weet ik gelukkig niemand die een opkikker kan gebruiken, maar omdat ik zelf dol ben op diertjes, staat ie ook leuk in huis…. Succes met kiezen! Liefs Willemijn

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Wat leuk zo'n opkikker om te haken, voor wie ik dat zou maken? Vermoed dat het een serie gaat worden; voor een vriendin met reuma die positief blijft, voor een hele goede kennis die net haar moeder verloren heeft, voor een vriendin die het na haar scheiding nog erg moeilijk heeft. En zo schieten er nog wel een paar mensen door mijn hoofd die een opkikkertje kunnen gebruiken. Vermoedelijk heeft iedereen wel iemand die een opkikker kan gebruiken, lijkt me moeilijk om te kiezen voor wie het dan word.
  Groetjes,
  Marja-Brabant

  Reply

 • Avatar

  Corien

  |

  Wat een schatje! Ik zou er 1 aan mijn zusje geven. Het gaat niet goed met haar zwangerschap. De kleine kan een verstandelijke beperking hebben of een hartprobleem. Ik vind het zo erg voor haar omdat ze al zoveel moeite heeft gedaan om zwanger te worden d.m.v. ivf….Ik gun het haar zo! Live my Sister ♥

  Reply

 • Avatar

  Corien

  |

  Love my sister! ♥

  Reply

 • Avatar

  Charlotte Schellekens

  |

  Ik heb dit jaar geen eigen klasje om les aan te geven, maar wel een lokaal om zorg te geven.
  Misschien is deze kikker ideaal om mij gezelschap te houden in mijn lokaal op eenzame momenten?
  Hij zou alvast een mooi plaatsje in mijn klasje krijgen.

  Reply

Laat een reactie achter