fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
5 september 2014

Heel zacht mint groen…!

Bijna weekend….en ik ben er aan toe kan ik je vertellen..hihi en na vandaag nog meer! Ik weet nu al dat het een hele emotionele dag gaat worden, het liefst verstop ik me onder de dekens maar aan de andere kant wil ik dit ook heel graag doen…ik moet het doen! 
Je zal wel denken waar heeft ze het over? 2 jaar geleden moest ik helaas afscheid nemen van een heel fijn mens, we werkten iedere dag samen en waren meer dan “gewoon” collega’s. Konden heel erg lachen en goed met elkaar praten over van alles en nog wat. Ze was een vriendin.
Toen werd ze ziek, zo ziek dat ze niet meer beter werd… haar dochtertje was pas twee jaar oud toen het ineens over was!
Ik weet wel dat mensen zeggen dat het leven ondanks dit soort dingen door gaat (en dat is ook zo), maar ik kan je zeggen, het mijne is nooit meer hetzelfde geworden…door haar ben ik begonnen met bloggen, omdat ik zag hoe kort het leven kan zijn, wilde ik dingen niet meer uitstellen.
Ik denk nog iedere dag aan haar en vandaag ga ik op bezoek bij haar man en dochter, om haar dochter een boekje te geven met herinneringen aan haar moeder (mocht ze daar later ooit behoefte aan hebben), zelf was ze namelijk veel te klein om herinneringen te hebben. En natuurlijk neem ik ook een gehaakte knuffel voor haar mee! 
Om mijn hoofd leeg te maken vind ik het heerlijk om te haken maar ook om bezig te zijn met mijn interieur.
De afgelopen weken verfden we alles wit en haalde ik her en der wat heel licht mint groen in huis… (dat allemaal begon door de gehaakte VW bus) 
Deze te gekke potten van beton won ik bij Cats & Beans! Super gaaf he! 
Het staat lekker fris en fruitig en ik word er vrolijk van! 
Momenteel haak ik ook lekker met deze kleuren, het resultaat laat ik binnenkort zien…
Fijne vrijdag en alvast een heel fijn weekend!
Owja en:
Poster uit de Flair
Dus dat probeer ik ook zoveel mogelijk te doen :-)
Morgen weer een vrolijk haakberichtje!
Liefs Lisanne

21 reacties op “Heel zacht mint groen…!”

 1. Stefanie Wijers schreef:

  Ik kan me niet voorstellen hoe moeilijk vandaag zal zijn voor jou. Gelukkig heb ik dit nog niet mee hoeven maken. Ik wens je veel sterkte vandaag!

  Groetjes,
  Stefanie

 2. kreamade schreef:

  Een berichtje met een lach en een traan Lisanne. Mooie foto's en een fijn sfeertje! Voor vandaag wens ik je alles wat je nodig hebt. gr. Hennie

 3. Akkelien Smink schreef:

  Een mooi bericht. Sterkte vandaag!
  En je huis ziet er prachtig uit!
  Groetjes,
  Akkelien

 4. Wat lief dat je zo'n boekje voor de kleine meid hebt gemaakt! Sterkte…'gemis' blijft iets moeilijks…

 5. Zaanse Zolder schreef:

  Ja dat blijft emotioneel, maar wel heel lief dat je dat boekje hebt gemaakt.
  En de kleurtjes die je laat zien, helemaal mijn kleur!

 6. Lisanne Multem schreef:

  Thanks iedereen! Het was heftig, maar ook super fijn om die kleine meid te zien! X lisanne

  • Anoniem schreef:

   Hoi Lies, wat 'n tijd. Aan de ene kant nog zo kort geleden en soms voelt het ook zo lang. Wat 'n impact als zo'n jonge collega, met wie het zo klikt, ziek wordt en niet meer beter. Wat zal het dochtertje blij zijn om de herinneringen te krijgen, voor nu, maar zeker ook voor later. Ik weet het dat het je leven heeft veranderd. H. zal trots op je zijn geweest, echt waar! Zoals we allemaal trots zijn op wie je bent en wat je doet. Liefs Jer

  • Lisanne Multem schreef:

   He Jer, ik heb je gemist! Ja idd voor later. Mocht ze er behoefte aan hebben, en zo niet natuurlijk ook goed! En die kleine is zoooo leuk!!! P. was ook heel blij met het boek. XXX lies

  • Anoniem schreef:

   Goed dat je bent geweest en R. zal in de leeftijd zijn dat ze jouw knuffels natuurlijk helemaal het einde vind. H. zal het heel leuk vinden en ik weet zeker dat je anders ook allang wat voor R. had gemaakt, dus superfijn dat je het zo alsnog kan doen. Zware dag, maar hopelijk met een mooi gevoel en goede herinneringen. Zo zie je maar dat jouw creaties heel speciale cadeautjes kunnen zijn. Mooi!!! Jer

 7. HaakBrei-n schreef:

  Idd een heel heftig verhaal, wel heel goed van je om haar man en dochter weer eens te zien. Zo zie je maar, het leven is: Pluk de dag! Sterkte nog. X Chantal

 8. Amber schreef:

  Wat lief en goed van je. Herinneringen zelf opgehaald bij het samenstellen van het boekje. Herinneringen doorgeven aan een lief klein meisje voor wie dit veel waarde krijgt.

  Geniet van het samenzijn met de man en het dochtertje van jouw vriendin. Zij zal er vast onzichtbaar bij aanwezig zijn.

  Liefs, Margaret

 9. Angélique schreef:

  Wat mooi dat je zo'n boekje vol herinneringen voor de dochter van je vriendin hebt gemaakt, ik weet zeker dat dat enorm gewaardeerd wordt. Sterkte met het ordenen van de emoties.

 10. Colinda schreef:

  Jeetje, ben er even stil van. Als moeder van twee kleine dames grijpt me dit erg aan. Ik vind het heel bijzonder dat je haar dochter dat mooie boekje hebt gegeven. Helaas zal ze zich haar moeder niet kunnen herinneren maar door al die herinneringen die jij op papier hebt gezet zal ze haar moeder toch een klein beetje leren kennen en misschien wel dingen van zichzelf erin herkennen. Heel bijzonder dat je dit gedaan hebt. … Ik ken je niet maar het siert je!

  X Colinda

 11. mirre schreef:

  Wat mooi en lief dat je dat boekje gemaakt hebt. Ik kan me voorstellen dat dit een hele emotionele dag geweest moet zijn. Wat een heftig verhaal.
  En inderdaad: het leven kan zo voorbij zijn, dus nu doen waar je van droomt en genieten…

  Je foto's zijn weer mooi, prachtige kleur! :-)

  Lieve groetjes, Mirjam

 12. Sandra schreef:

  Wat ontzettend mooi! Ongetwijfeld is jouw bezoek én cadeau in goede aarde gevallen. Goed gedaan!

 13. Ien Buijs schreef:

  Wat een mooi gebaar, zo'n boekje. En het zal inderdaad een emotionele dag worden. Gelukkig kunnen emoties alle kanten op.
  En mooi dat mintgroen. Ik moest er even aan wennen, maar ik zie het nu steeds vaker en begin het steeds mooier te vinden.

 14. wendela schreef:

  Mooi zeg, je kamer in het wit en mint groen! En wat knap van je, het bezoek en het boekje voor het kleine meisje. Heel bijzonder!

 15. Als ik het goed zie herken ik de wolletjes die ik deze week bij wolcafe bestelde, mint/grijsgroen, voor een kussen voor mijn schoondochter. Ben jij toevallig met deze bolletjes aan het haken? Ben benieuwd, misschien heb je een leuke tip voor me.

  • Lisanne Multem schreef:

   Hoi Arianne, dat klop, ik heb ze daar ook gekocht. Wat grappig. Ik heb er een lussenkussen van gehaakt. Ik zal het binnenkort showen op mijn blog ;-) Je kunt al wel een foto zien op mijn Instagram account. Groetjes Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving