fbpx


Warme haaksels…!

Ik haakte dit gezellige kussen met warme deken…ik krijg het s’avonds namelijk alweer wat frisser op de bank. Dan zit ik graag met een dekentje op de bank (hoog oma gehalte maar goed). Vervolgens ploft kat Kees dan weer boven op dat dekentje en zitten we lekker samen te haken. 

Nou ja, ik probeer gewoon door te haken, maar hij kan nogal wat aandacht opeisen ;-)

Het zijn allemaal granny squares, in wit met donkerblauw. In het kussen heb ik ook zilver garen gebruikt. Het gevaar bij zo’n groot haakproject, zit hem bij mij in het feit dat ik het vaak na 10 squares wel gezien heb. Maar om een gaaf plaid te haken heb je doorzettingsvermogen nodig! ;-) En het resultaat is het vaak zo waard. Ik vind het wel fijn om naast een groot project ook nog een klein project tegelijk te haken. Deze wissel ik dan af en zo blijft er meer uitdaging in zitten. 

Wat heb jij op de pennen staan?

Fijne dinsdag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (19)

 • Avatar

  kreamade

  |

  Mooi Lisanne!! Ik vind het heerlijk om met een groot project bezig te zijn. Daarnaast zijn de kleinere projecten natuurlijk onmisbaar! gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  mirre

  |

  Mooi!
  Ennuh…deze "oma" zit ook elke avond heerlijk onder een dekentje op de bank…haha! :-)
  Maar niet zo'n mooie zelfgemaakte, blijf het zo knap vinden!
  Groetjes, Mirjam

  Reply

 • Avatar

  Stof With Love

  |

  Hij wordt mooi! Lange projecten worden vaak minder aantrekkelijk… daarom bij mij ook een aantal heel-lang-lopende-projecten ;-). Wij (Ik, Arjan en de katten) liggen ook bijna iedere avond onder een dekentje! Heerlijk toch en niemand die dat ziet.. Op het moment ben ik ook aan het haken aan een deken, maar gezien het sneller af gehalte is het een babydeken. Zodra hij af is wordt hij vast een keer geshowd. Liefs, Anne-Co

  Oh, en even over die vlaggetjes, heeeel gemakkelijk, je bent altijd welkom!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Heerlijk he, lekker warm! hihi ik ken dat, dat die deken ineens een baby deken wordt! haha. Ik hou je blog in de gaten! Ga vanavond naar mijn eerste naailes…spannend! Zo leuk die vlaggetjes! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Mooi, hoor! Herkenbaar, dat grote projecten lastig zijn om af te maken…. Ik ben heel blij dat ik de CAL-deken af heb. Toch ben ik nu met een nieuwe deken begonnen! En ook altijd diverse andere projecten bij mij. De afwisseling maakt het leuk!
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja echt, afwisseling is voor mij heel belangrijk hihi. groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Nooit aan gedacht om onder een dekentje te gaan zitten. Jouw deken en kussen zijn mooie eye-catchers in huis. En dus ook nog lekker warm. Mijn poesen zouden er wel raad mee weten.

  Fijne dag, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Carla Killens

  |

  Prachtig met dat zilveren accent ! Heel mooi resultaat !
  Ik brei momenteel een paar sokken en ik haak een sjaal, ik begin héél bewust niet aan nog iets anders voor één van deze twee klaar is ;-)
  Liefs!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks! ben heel benieuwd naar de sjaal! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Angélique

  |

  Mooie set heb je gemaakt. Het hippe uiterlijk vergoelijkt het oma-gehalte ;-) Veel plezier ermee!

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Mooi! Grannies zijn toch altijd weer leuk. Zelf heb ik wonderbaarlijk genoeg nu niks op de haaknaald staan. Ben nog bezig om foto's te maken en blogberichten voor dingen die ik af heb. En mijn blog-lees-lijst bijhouden. Er komen wel weer projecten aan. In elk geval de Zuid-Afrika-CAL-deken (waarvoor ik het garen nog moet krijgen). Dat zal een groot project zijn!

  Reply

 • Avatar

  Ien Buijs

  |

  Hoe haak jij toch zo snel! Meerder dingen per week! Pffft. Ik heb een halve baan, maar dan nog red ik dat echt niet. Bewonderenswaardig. En altijd leuke dingen. En fijn dat je het deelt, want zo hebben wij een paar keer in de week weer wat leuks om naar te kijken. Ik reageer niet altijd, maar ik kijk wel ALLE keren :-)
  Dank voor je leuke blog!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dat vind ik zo lief van je Ien! Ik geniet er echt van, van het haken, bloggen, delen! Dit soort reacties maakt bloggen leuk! DANK! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Gwen

  |

  Ik vind vooral je deken heel erg tof geworden! Lekker winters zo, dat wit lijkt op sneeuwvlokjes in een donkerblauwe avond :)

  Reply

 • Avatar

  Brigitte Peetermans

  |

  Prachtig interieur heb jij.
  Mooie kussens ook.
  Heel aparte kleuren.

  Ik zie ook op IG dat blauw je favoriete kleur is, dat past goed momenteel bij het winterige weer.
  Mooie collage van november ook op IG.!

  Reply

Laat een reactie achter