26 oktober 2014

DIY spook maken…!

Hi, Het is bijna Halloween en daar hoort een spook bij. Het liefst niet al te eng, ik wilde heel leuk en simpel DIY spook maken. Ik heb dit idee ooit ergens gezien, maar kan het nergens meer vinden. Het zat al een tijd in mijn hoofd en ik vind het zo leuk, dat het zonde is om niet te delen. Mocht iemand weten waar het vandaan komt hoor ik het graag, dan kan ik ernaar verwijzen.

Ik vind deze zelfs een beetje schattig!…

Je hebt nodig:

 • Zwart karton
 • Schaar
 • (oude) papieren kerstklok
 • Wit tule
 • Lijm

Knip de bel en de bovenste ronding van de kerstklok af. Knip uit het zwarte karton twee ogen en een mond en plak die op de kerstklok als hij uitgevouwen is. Vanaf nu kun je het een spook noemen ;-) Pas op met de secondelijm! (zeg ik vooral tegen mezelf, want ik zat met mijn duim vast aan mijn wang en heb twee dagen met die plek moeten lopen :-)

Knip een stuk uit het witte tule en drapeer dat over je spook heen. En klaar is je DIY spook! Je kunt een hele familie maken met grote en kleine spookjes…of gewoon één en die combineren met andere Halloween items…

De spookjesslinger komt uit de Flair magazine van deze week. Fijne iets langere zondag, nog een uurtje langer om te freubelen, misschien nog wel tijd om nog een DIY spook maken. Heerlijk! 
Liefs Lisanne

9 reacties op “DIY spook maken…!”

 1. Akkelien Smink schreef:

  Leuk! Ja, heerlijk hé, een uur langer weekend!
  Groetjes,
  Akkelien

 2. Hilde haakt schreef:

  Die spin hoeft niet van mij… Maar de spookjes zijn leuk! Ook de kleintjes!

 3. HaakBrei-n schreef:

  Ja secondelijm is echt "troep" als ik het gebruik gebeuren er de vreemste dingen. En ook al doe je voorzichtig dan gaat het juist mis. Hihi ik zie je al lopen met je vinger op je wang!:-):-) Het spook is echt fantastisch!

 4. saved with style schreef:

  Die spookjes-slinger vind ik geweldig! Ik koop nooit de Flair, maar misschien nu een uitzondering maken…Jouw DIY is ook erg leuk geworden! Ben zelf niet van het Halloween gebeuren, maar een spookje op z'n tijd vind ik wel schattig! X, Judith

 5. Ceciel schreef:

  Super mooi gemaakt en goed uitgelegd ook! Ik kijk uit naar nog meer DIY van jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving